LOADING

Type to search

Du Sportivo© Mentalno zdravlje i Prevencija

KOMPLETAN SEMINAR IZ GRUŽA UZ DR. MIRA JAKOVLJEVIĆA I PATERA MIJA NIKIĆA Proslava Ljubavi

Vjeruj u Ljubav…

DU Sportivo suradnjom s Institutom profesora Jakovljevića ostvaruje iznimno vrijednu rubriku “Promocija Mentalnog Zdravlja”, znajući da sve veći broj populacije boluje od nekog oblika duševne bolesti ili je u ovom dinamičnom svijetu u riziku oboljenja od istih

Psihološko-Duhovni seminar “Vjera Te Tvoja ozdravila” koji se krajem prošle godine održao u Dubrovniku u organizaciji Župe svetog Križa, Hrvatskog instituta za istraživanja i edukaciju o mentalnom zdravlju (osnivač dr. Miro Jakovljević) i DU Sportiva ponudio je pravo blago za sve brojne okupljene i za sve one koji naknadno mogu poslušati Seminar, koji je u cijelosti zabilježen na našem YouTube kanalu.

Proslava Ljubavi – prof.dr.sc. Miro Jakovljević

No Description

Oni koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati Seminaru, kojeg su predvodili najcitiraniji hrvatski psihijatar prof.dr. Miro Jakovljević i jedan od naših najpoznatijih svećenika, inače i magistar dubinske psihologije, prof.dr.sc. Mijo Nikić, mogu u svakom trenutku poslušati okrepljujuće riječi koje itekako mogu biti poticaj i spoznajno nešto novo za sretniji svakodnevni život.

professor emeritus Miro Jakovljević nalazi se na najrelevantnijoj svjetskoj listi znanstvenika – Stanford List, i to među 2% za cjeloživotni znanstveni doprinos, te je i član Europske akademije znanosti i umjetnosti

DU Sportivo suradnjom s Institutom profesora Jakovljevića ostvaruje iznimno vrijednu rubriku “Promocija Mentalnog Zdravlja”, znajući da sve veći broj populacije boluje od nekog oblika duševne bolesti ili je u ovom dinamičnom svijetu u riziku oboljenja od istih, s preventivnim i edukativnim djelovanjem u suradnji s nizom dokazanih stručnjaka na ovom iznimno važnom području djelovanja.

U rubrici između ostalog možete pročitati i pet dijelova razgovora zasada napravljenih s profesorom Jakovljevićem (prvi dio, drugi dio, treći dio, četvrti dio, peti dio), a uskoro ćemo za vas pripremiti i šesti dio.

U uvjerenosti da ćete svakako pronaći nešto za sebe sa Seminara, ostavit ćemo i prostor da će sličan vrijedan događaj ponovno biti u našem Gradu, te se još jednom od srca zahvaljujemo na velikoj požrtvovnosti i žaru djelovanja i plodova koje su Predavači ostavili za sve prisutne, ali i sve one koji će naknadno pogledati i time se svakako dodatno obogatiti vrijednim spoznajama.

Od spoznaje sve kreće…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *