LOADING

Type to search

Društvo multiple skleroze Dubrovnik Udruge

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA “KROZ ASJINE OČI” Fotografije koje osvajaju srca!

Čestitamo Asji i Društvu multiple skleroze Dubrovnik!

U predivnom okruženju i ambijentu Renesansnog vrta hotela Lapad izložbom fotografija Asje Bernetić, koja je i članica Društva multiple skleroze Dubrovnik, obilježen je Međunarodni dan multiple skleroze i 20 godina postojanja Udruge.

Čestitamo od srca!

Asja je osvojila srca svih koji su bili i koji su pročitali izvještaj i pogledali fotografije s izložbe. Još jedna zlata vrijedna prigoda ne samo da se prikupe kroz humanitarno djelovanje sredstva za rad naših udruga ili nekog potrebitog, već još važnije da se dodatno podigne svijest o jednakosti Osoba s invaliditetom i da su njihovi potencijali stvarni, opipljivi i nužni za iskazati ih, te još više ih implementirati u svaku poru našeg društva.

Ukazano je i još jednom na tešku bolest multiple skleroze, potrebne informacije za oboljele, njihove obitelji i svu javnost odaslane su i jako su vrijedne i naše Društvo multiple skleroze koje broji oko 150 članova već 20 godina djeluje i bori se svim silama ne samo za svakog svog člana, već time i za dodatno unapređenje prava i kvalitete života Osoba s invaliditetom.

DU Sportivo je u svom tekstu najave ovog događaja odaslao poruke za koje misli da su važne i u svom radu ima implementirano djelovanje prema Osobama s invaliditetom i uvijek će u skladu sa svojim kapacitetima pisati u njihovom najboljem interesu, a posebno ističemo i suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim odborom i kontekst suradnje koja ima za cilj da je Osoba s invaliditetom i bilo koja osoba x u potpunosti jednaka, te s jednakim pravima u svim sferama života.

Asja je hrabro iskoračila u takav svijet i dokazala i pokazala svoj talent, potencijal, kreaciju i djelo. Ona je primjer i za osobu koja je u potpunosti zdrava da još više da od sebe i primjer za Osobe s invaliditetom da hrabro iskorače, jer mogu, itekako mogu i znaju i imaju čime gledajući svoje potencijale i vrijednosti koje ima svaka osoba na ovom planetu kako se god zvala.

Marko Pavković svojim je notama očarao sve prisutne i dočarao atmosferu Asjinih fotografija

Puna podrška i nadalje i Asji želimo ispunjenje svih njenih snova i konačnu nagradu za uložen trud, a isto i Društvu multiple skleroze Dubrovnik da i narednih 20 godina nas nadahnjuju svojim požrtvovnim i plemenitim djelovanjem.  

 

 

 

 

 

 

Wasabi Dubrovnik – “Unikatna Sushi Senzacija” – “Klik na Foto” vodi Vas na njihov Menu

 

 

 

 

 

 

Gastro Pub Dubrovnik na Bunićevoj poljani – “Klik na Foto” vodi Vas na njihov Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *