LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

ITALIAN STREET FOOD NA CENTRALNOJ LOKACIJI NA PLOČAMA “Style Food with Emotions”

Ukusni i Uzbudljivi Okusi – “Yes Yes”

Novi Italian street food objekt na Pločama, na centalnoj lokaciji na Pločama, i prije svog otvaranja privukao je pažnju mnogih.

“Yes Yes” otvara svoja vrata u subotu u popodnevnim satima, a jučer je za najbliže prijatelje i sve brojne radoznale prolaznike upriličena degustacija probranih okusa iz Jelovnika.

Jako uredan i skladan prostor nudi uzbudljive i nove okuse u gastro ponudi našeg Grada. Ekipa “Yes Yes” iznimno ljubazna, srdačna, vesela i vrijedna.

Ukusan obrok moći ćete konzumirati tijekom cijelog dana, a i u sitne noćne sate ukoliko budete u izlasku u noćnim klubovima koji su u neposrednoj blizini – radno vrijeme bit će do 4 ujutro.

DU Sportivo oduševljen je kreativnošću Jelovnika i okusima koji su nas na prvu osvojili. Unesena je u njih i emocija pri biranju maštovitih i srodnih sastojaka, koji sačinjavaju uzbudljive okuse!

Znatiželjni turisti koji u svijetu imaju i bogatije ponude s oduševljenjem su uzimali selfije s vlasnicima i osobljem i hvalili kako ponudu tako i toplu i veselu pristupačnost.

Budite dio “Yes Yes” time što ćete priuštiti slastan zalogaj, uvijek ćete biti srdačno i toplo dočekani kod mladog i veselog osoblja i uvjereni smo da ćete se iznova i iznova vraćati.

DU Sportivo želi sreću u radu objektu koji je sasvim sigurno ponudio svježinu i originalnost ponudi Dubrovnika!

U nastavku pogledajte i bogatstvo Jelovnika! Samim čitanjem poziva na akciju… 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *