LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

ŽELJKO BEBEK U CULTURE CLUB REVELIN Jedan od Najvećih pjesmom uveličava Festu svetog Vlaha

Energija i Emocije koje i nas nose…

Dijamant u liku Željka Bebeka zasjat će pod spektakularnom rasvjetom Revelina na pozornici s koje će se izmjenjivati i java i san, zatvarujući oči od silne ljepote taktova “hita do hita”.

Željko Bebek jedan od najvećih pop-rock vokala ovih prostora gostuje u subotu u Revelinu i time će uveličati i raspjevati Festu svetog Vlaha.

Svakako je ovo koncert iz dijapazona “nepogrešivih odabira” za posebne emocije i energiju koju crpimo iz posebnih prigoda. I pogledom na Velikana koji je očito sve jači i jači, te su brojevi samo ukras, uz naklon, respekt i zahvalu za 50 godina iznimno plodonosne karijere.

“World’s 100 Best Clubs” – Nr. 43 – CC Revelin

Na uvijek snažnom repertoaru “koncerata koji beskonačno traju” naći će se njegovi najveći hitovi, te sasvim sigurno i poneko iznenađenje u trenutku kada se atmosfera “penje s vrha na novi vrh”.

Ulaznice se prodaju u uredima Revelina u Vukovarskoj 30. Sve informacije putem brojeva 020/436-010 & 098/533-531 (Viber & WhatsApp)

Glazbenik koji “sve zna”, performer koji plijeni žarom i na pozornici se osjeća kao u dnevnom boravku, s izraženim osjećajem za publiku i njezino bilo, uzdahe, želje i trenutke kada posebno žele s njim stupiti u “duet”.

Revelin je u “World’s 100 Best Clubs”, prestižno priznanje koje dodjeljuje International Nightlife Association. Na tu poziciju stigli su svakako i s ovakvim “dijamantima na kruni”.

Foto: glazba.hr

Dijamant u liku Željka Bebeka zasjat će pod spektakularnom rasvjetom Revelina na pozornici s koje će se izmjenjivati i java i san, zatvarujući oči od silne ljepote taktova “hita do hita”. Kao što govori Metallica u hitu sa svog prvog albuma – Hit the Lights!

Sve je naučio sam, a kasnije se pridružio svojim prvim glazbenim bendovima. Njegovi omiljeni bendovi, koji su ga inspirirali i od kojih je učio, uključivali su The Beatles, The Rolling Stones, Joe Cocker, The Procol Harum, The Cream, The Who, Pink Floyd, The Deep Purple, Peter Gabriel iz Genesis, Phil Collins, te grupa Yes i mnogi drugi.” – službena stranica Željka Bebeka

Publici dajem ono što umjetnik može ponuditi – ljubav i pjesmu” – potpisat će uvijek svim srcem ovu izjavu Željko Bebek, a DU Sportivo potpisat će još jednu reportažu iz Revelina, koju ćete moći pročitati u nedjelju.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *