LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica Gastro Kutak Šica

700. TEKST DU SPORTIVA Bistro Pizzerija Šica & DU Sportivo Pizza

Potpuno Subjektivni Portal, Pizzerija i Pizza

28. ožujka 2023. godine svijet je ugledao DU Sportivo, potpuno subjektivan Internet portal, kako ga volimo zvati i potpisao je zasada u svom djelovanju 700 tekstova.

700. potpis ide na dno Zahvalnice Bistro Pizzeriji Šica, jednom od dva Krovna pokrovitelja DU Sportiva (drugi je Beach Bar Banje op.a.) i s tog mjesta oboje ne može “smijeniti” niti ponuda Hrvatske narodne banke, jer i bez jednih i bez drugih teško bi DU Sportivo ugledao svjetlo dana. Pobrojati sve što su učinili za naš mali Portal je nemoguće.

Otvaranje Portala je i bilo u Šici, uz uzak krug ljudi, gdje su bili i naši Streljačko Društvo Dragovoljac, koji su također nosili DU Sportivo do očiju javnosti.

Poklon DU Sportivu koji “pokriva sve” od Šice & Dragovoljca

I kao da nikad dobroti i lijepim gestama nije kraj – genijalni (Misterious) Šica Team osmislio je potpuno subjektivnu pizzu i uskoro će se naći u njihovoj ponudi, pod imenom, pogađate, DU Sportivo.

Gesta koja te ne može ostaviti ravnodušnim i to su ta bezuvjetna i iskrena prijateljstva.

Peče se DU Sportivo – Zlatnog odsjaja

Subjektivan Tekst? Tekst u kojem iskazuješ ljubav prema svemu i svakome o kome pišeš, potpuno prirodno unositi mir i mnoštvo najljepših snažnih emocija u javnost i time doprinijeti da se makar jedna osoba bolje osjeti, ili suprotno – ničim ne uznemiri na DU Sportivu.

Subjektivna Pizza? Miješana s dodatkom “narodnih sastojaka” – Pancete i Luka. Spoj punine i čara sastojaka koji mirišu na dom.

Dom je u Šici. Svakome koji prekorači prag ili nazove Hot-Line kako ga DU Sportivo zove 454-300.

Na pregenijalnoj Facebook stranici Šice možete se i dobro nasmijati, što je univerzalan i čak najbolji lijek protiv svega lošeg, te informirati o svemu što je na “Šicinoj Pozornici”. 

Svakako će se objaviti kada je dostupna DU Sportivo Pizza i na DU Sportivu i na Facebooku Šice. Ne sumnjamo da ćete htjeti “okusiti dom”.

…samo je pitanje kada objavu shvatiti ozbiljno :)))

I na kraju 700. teksta zahvala apsolutno svima koji omogućuju da DU Sportivo i dalje opstaje.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *