LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

ZAVRŠNICA ŽUPANIJSKOG KUPA U BOĆANJU Zlato i Završnica u Vukovaru Torcidi Osojnik

U tijesnom finalu Torcida Osojnik nadigrala Slaven

Pobjednici: Stijepo Memunić, Stijepo Njirić, Stanko Matković, Srećko Bajo, Božo Žmirak, Damir Milošević

Završnica Županijskog kupa u boćanju održala se jučer u Dvorani u Putnikovićima. Nastupilo je osam klubova i pokal pobjednika visoko su podignuli sjajni boćari Torcide Osojnik, koji su u finalu uistinu produžili ruku protiv odličnog Slavena s Grude, u “produženoj ruci” koja se igra nakon konačnog neodlučenog rezultata – završilo je 8:8 i na kraju 9:8.

Moglo je otpočeti slavlje i lijepa pomisao i vrijedno postignuće da se putuje sredinom listopada na Završnicu Hrvatskog boćarskog kupa u Vukovar, gdje će naša Torcida dati i iznad maksimuma da predstavi i našu Županiju i njih same u najboljem izdanju među najboljim u tom prestižnom natjecanju.

U Putnikovićima su nastupili članovi 2. HBL-jug Torcida Osojnik, Slaven Gruda, Postranje, Mokošica i Sokol Dubravka. Tu je bio i član 1. HBL-jug Slivno, te županijski ligaš Orebić. Još jedan član 2. HBL-jug je trebao nastupiti i to Prud. 

Čestitke svim klubovima i igračima na nastupu i naravno čestitke boćarima Torcide Osojnik i sretno u Gradu Heroju – Vukovaru!

Bruškin d.o.o.Tvrtka za “8K čišćenje i održavanje svih vrsta objekata”. Kontakt 091/60 38 910

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *