LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica Galerija

SPEKTAKULARNI BILJNI SVIJET U ŠICI Hoste u Sjenovitom vrtu!

Biljka za Divljenje!

U svijetu vrtnog bilja postoji biljka koja svakim svojim listom mami divljenje ljubitelja biljnog svijeta širom zemaljske kugle – Hosta.

Poznata po svojim raznolikim listovima i elegantnom izgledu, Hosta je bez sumnje prava kraljica sjenovitog vrta, kakav nastaje upravo pokraj stolova u Bisto Pizzeriji Šica, u sklopu njihovog jedinstvenog vrta “Sahara Šica Garden”.

Hoste su inače višegodišnje biljke koje svojim većinom zelenim i srcolikim listovima unose poseban šarm u svaki vrt.

Osim svoje estetske vrijednosti, Hoste su također vrlo izdržljive biljke koje dobro podnose sjenovita i polusjenovita područja, što ih čini idealnim izborom za uređenje vrtova koji su izloženi manjoj svjetlosti.

Što se tiče uzgoja, Hoste preferiraju bogatu, vlažnu zemlju i redovito zalijevanje, posebno tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Također, redovito uklanjanje suhih listova i primjena gnojiva mogu pomoći u održavanju njihovog zdravog i bujnog izgleda.

Biljci se uvijek mora dati maksimum – kako ljubavi, tako i svega onog što joj pomaže zdravlju i formi, kako bi bila sretna i zablistala u punom sjaju – Savjetuju iz vrtlarskog odjela genijalnog (Misterious) Šica Teama.

Uz svoju ljepotu i jednostavnost uzgoja, Hoste su također poznate po svojoj raznolikosti boja i uzoraka listova. Mnoštvo nijansi, mnoštvo prošaranih varijacija, oblika i veličina listova.

U skupini djeluju uistinu spektakularno i Šica će upravo tako i uraditi, sve za zadovoljstvo svih onih koji ju posjete i svih onih koji prođu kraj ovog objekta, koji nije ustvari objekt, nego subjekt!

 

BRUŠKIN d.o.o. / “8K Čišćenje i Održavanje svih vrsta objekata”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *