LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

PRVENSTVO HRVATSKE ZA TENISAČE U KOLICIMA Ante Kolundžija osvojio broncu i zlato u paru s Antom Joskićem!

Uspijeh koji je plod teškog rada, borbi i neodustajanja…

Naslovna Fotografija: Ante Kolundžija na susretu Djece na Mandraču

Ante Kolundžija, naš sugrađanin, osvojio je potpuno zasluženo proteklog vikenda u svom Gradu dvije medalje na Prvenstvu Hrvatske za tenisače u kolicima.

Bronca pojedinačno i zlato u paru s Antom Joskićem govore mnogo više od “dvije medalje“, a one su same po sebi nešto što je u parasportu iznimno teško postići, jer prvo se itekako moraš namučiti da parasportaš postaneš. To “postaneš” je iznimno težak proces i traje.

U razgovoru s predsjednikom Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratkom Kovačićem to nam je itekako naglašeno. Da ostvariš rezultat i dođeš među najbolje u državi – težak rad, svakodnevne borbe i ono možda i presudno što ćemo u svakom životnom cilju istaknuti – neodustajanje. I taj pojam je višeslojevit i nimalo lagan, često presudan.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Iskrene čestitke Anti i DU Sportivo mu želi da nastavi radosno kročiti stazom uspijeha, daljnjem napretku i imali smo ga sreće upoznati kada je posjetio susret Djece s poteškoćama u razvoju i Djece urednog razvoja – iznimno pozitivan i neka ga to i sve drugo lijepo što posjeduje vodi novim ostvarenjima, gdje i naš Grad predstavlja u najljepšem svjetlu. On je jednostavno jedan od uzora.

Čestitke svima koji su nastupili na Prvenstvu Hrvatske i mnogo sreće i radosti i nadalje!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *