LOADING

Type to search

Du Sportivo© Mentalno zdravlje i Prevencija

PROJEKT “TOČKA PROMJENE” – OBITELJ BEZ NASILJA Posebno naši najmlađi Članovi društva

Podrška žrtvama nasilja u Obitelji

Danas je započela kampanja u okviru projekta Točka promjene – obitelj bez nasilja, a Projekt sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Više informacija na sljedećem linku.

Iz udruge “Djeca Prva”, koja osmišljava i provodi psihosocijalne i edukativne programe/projekte koji se temelje na potrebama djece, a koji osim djece, aktivno uključuju roditelje i djelatnike iz odgojno-obrazovnog sustava i sustava socijalne skrbi, navode:

Cilj je jasan. Želimo pružiti podršku žrtvama nasilja u obitelji, prevenirati i ublažiti posljedice svakog oblika obiteljskog nasilja. Podrži nas i ti! Svi imamo pravo na život bez zlostavljanja, a posebno naši najmlađi članovi društva. Budi i ti točka promjene.

Izvrsno je dočarano čemu svakako nije mjesto u Dječjim životima na sljedećoj fotografiji.

DU Sportivo potpuno je uz ovaj vrijedan Projekt i potpisuje da nitko na svijetu nije ničim zaslužio biti žrtva nasilja, bilo kakvog oblika.

Nasilje nad Djecom potpisnik ovih redova ipak će posebno podvući, poput Udruge koja provodi Projekt, kao nešto jako bolno, jer naši najmlađi ne mogu se braniti niti obraniti i neka uživaju u životu bez nasilja i u svim radostima koje djetinjstvo nosi.

Podrška svim žrtvama nasilja!

“Klik” na Fotografiju vodi Vas direktno na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *