LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

NISMO NI SUMNJALI Čestitke Squareu na Prvom mjestu!

Samo tako do Kraja – “Bijesni Psi”

Square je kolo prije kraja ligaškog dijela natjecanja okupirao poziciju broj 1 na ljestvici i nitko ga više s nje ne može ni “naciljati” kamoli skinuti.

“Bijesni Psi” protutnjali su Zagrebom protiv posljednje momčadi na ljestvici Uspinjače Gimke, ali nimalo bezazlene, uzimajući u obzir da im je ovo bila potencijalna meč-lopta broj 1 za ostanak u ligi.

“Klik na Foto” vodi Vas na prekrasnu Internet stranicu Beach Bara DODO

Square je upisao pobjedu sigurnom izvedbom na parketu, jer lako je upisivati pobjede unaprijed i nikako se nije htio dovesti u poziciju, iako se nikoga ne boji, da u posljednjem kolu protiv Novog Vremena potvrđuje lidersko mjesto.

Dva pogotka Đuraša i Santosa, po jedan Kuraje, Lintule i Cvjetkovića ukrasili su broj 7, koji nije lako uvući u ičiju mrežu. I naravno doprinos svakog Igrača bio je ključan! Konačnih 7:3 zasluženo je, apsolvirano i Square sada očekuje protivnika koji zauzme poziciju broj 8 na ljestvici. Proroka se igrati nećemo, samo navesti parove posljednjeg kola.

Futsal Dinamo – Stanoinvest Futsal Pula, Olmissum – Vrgorac, Osijek – Uspinjača, Torcida – Crnica, Square – Novo Vrijeme

I prekrasni horizont nakon 17 kola natjecanja u HMNL.

www.sofascore.com

U Petak u 20 sati u Gospinom polju neka naši igrači osjete punu podršku po tko zna koji put, iako ishod susreta ne mijenja Squareovu poziciju.

Ali itekako znači u smislu ozračja uoči početka Doigravanja.

Sretno i čestitke cijeloj Obitelji Squarea!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *