LOADING

Type to search

Dječji sport Pjesme i crteži

ZAPANJUJUĆE JAK TEKST Mia Kujundžić (14) iz Ploča

Kakvi smo uzori djeci?

U slopu Dječje rubrike i projekta DU Sportiva gdje djeca šalju svoje pjesme i tekstove ovog puta snažnim i jakim tekstom počastila nas je Mia Kujundžić (14) iz Ploča.

Mia, DU Sportivo Ti se zahvaljuje i itekako si zavrijedila svoj primjerak knjige “Tisuću dječjih radosti”, koje ćemo otisnuti na kraju godine od svih pristiglih dječjih radova i podijeliti ju na prigodnoj dječjoj manifestaciji, uz dodatak da će najtalentiranija djeca stručnim odabirom dubrovačkih pjesnika dobiti sve potrebno za izdati svoju prvu zbirku.

Teško je…

Teško je… Prihvatiti sebe kada vidiš da si drugačiji. Pogledaš oko sebe i misliš da nisi primljen na taj svijet. Možda u nekoj drugoj galaksiji postoji druga ja koja je sretna i živi svoj život sretno, ali uvijek postoji ta tamna strana.

Možda sam ja ovog puta izabrana da budem ta, jer najčešće ljudi koji su tužni daju sve od sebe da drugima bude dobro, jer znaju kakav je osjećaj biti odbačen i iscrpljen od svega.

Slušanje muzike i ignoriranje cijelog svijeta kad to mogu. Isključiti mozak bar pet minuta od svega što mi se dešava. Misliti da nikoga nema, jer se svijet tako pokazuje. Okrutna i bahata stvorenja koja hodaju i čekaju kada će nekoga poniziti. Daju se tolika prava i zapravo na to nitko ne gleda.

Djeca koja si žele oduzeti život jer ih nitko ne sluša ili jednostavno ne žele pričati o tome jer shvaćaju da nisu saslušani prije i da su samo problem u nečijoj glavi tri minute.

Iskreno – tužno…

Autor: Mia Kujundžić (14)

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club, istinskog prijatelja djece.

Pjesme i tekstove možete slati na info@du-sportivo.hr ili na WhatsApp i Viber Du Sportiva 099/58-999-58.