LOADING

Type to search

Dječji sport Pjesme i crteži

DU Sportivo + Dječje pjesme = Zbirka pjesama za svu djecu koja ih pošalju

Objavit ćemo svaku pjesmu, najtalentiraniji dobivaju priliku izdati svoju zbirku poezije

DU Sportivo brinut će za svaku od najznačajnijih kategorija sreće i razvoja naše djece. Kreativno pisanje svakako razvija ono nešto posebno u svakom djetetu.

Svako dijete može nam poslati svoju pjesmu i bez iznimke ćemo ju objaviti. Donja dobna granica ne postoji i da budemo doslovni kako će i biti – i najmlađe vrtićko dijete može poslati i jedan stih (primjerice „Volim mamu i tatu“ ili „Svijet je lijep“) i naći će svoju pjesmu na Portalu. Gornja dobna granica je 18 godina.

Sve pjesme pristigle do 31.12.2023. uobličit će se u „Zbirku poezije dubrovačke djece“ i svako dijete koje je poslalo makar jednu pjesmu dobit će svoj primjerak na prigodnoj dječjoj manifestaciji, o čemu ćemo Vas obavijestiti kada dođe vrijeme za to.

Najtalentiranijoj djeci bit će omogućeno izdavanje vlastite zbirke poezije, a nema limita o broju takve djece. O tome će odlučiti stručni žiri, sastavljen od dubrovačkih pjesnika.

DU Sportivo iskreno se raduje Vašim pjesmama i svaka je neprocjenjivo vrijedna.

Draga djeco i roditelji, pjesme možete slati na našu E-mail adresu info@du-sportivo.hr ili na whatsapp / viber DU Sportiva 099/58-999-58.

1 Comment