LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

NOGOMET NK GOŠK Dubrovnik 1919. junački do vrijednog boda u Biogradu

Sedamnaestogodišnji Marin Krešić poentirao za radost najmlađe momčadi Lige

Možemo biti uvjereni da će iz godine u godinu ova se sportska politika Kluba pokazati kao ispravna, te moramo biti sretni da naša dubrovačka nogometna mladost stasava i da nas očekuje sjajna i vesela budućnost.

Nakon 12 bezuspješnih pokušaja da se sa svima teškog gostovanja u Biogradu na moru donese bod(ovi) uspjelo je to konačno nogometašima trenera Vedrana Madžara i talent, upornost, vrijedan rad ove mlade momčadi ponovno dolaze na naplatu – 1:1 protiv domaćeg Primorca izvrstan je plijen i svakako dubrovačka nogometna publika mora još više podržati ove mladiće na čelu s kapetanom i ikonom Kluba Daliborom Kristićem. Podrška je nužna svakome, pa i najiskusnijim momčadima, te ne treba napominjati koliko bi značila mladosti NK GOŠK Dubrovnik 1919.

Nisu se prepali ni nakon početnog vodstva domaćina i to već u 8. minuti. Igraju svoj hrabri nogomet, stasavaju u pravu seniorsku momčad i polako ali sigurno mehanizmi im se uvlače pod kožu. Stoga ne čudi atraktivna brza akcija u 65. minuti koju je ubojitim udarcem s vrha šesnaesterca zaključio Marin Krešić, te mu je to i peti pogodak u 24 nastupa ove sezone. Letjeli su igralištem “Kažimir i Silvio” naši mladići, zahvaljujući odličnoj fizičkoj pripremi u režiji kondicionog trenera Ivana Tomšića, te u potpunosti zaslužili vrijedan bod, i kao nagradu i kao poticaj za dalje.

Pogled na tablicu nakon 21 kola i izvještaj sa susreta na preglednoj i atraktivnoj stranici našeg HNS-a.

Izvrstan potez napravili su u GOŠK Dubrovniku 1919. davši povjerenje svojim mladim izdancima, koji su umjesto da nastavljaju juniorski razvoj bez oklijevanja “uskočili u pakao” natjecanja od “Prevlake do Zadra”, koje je poznato kao iznimno zahtjevno i tvrdo, gdje je svako gostovanje “hod po trnju”.

Asortiman sponzora DU Sportiva Rajski san u DOC-u svakako vrijedi istražiti – Prema Vašim željama izrađene koltrine, bonegracije, uz jedinstven izbor kušina, napica i navlaka.

Možemo biti uvjereni da će iz godine u godinu ova se sportska politika Kluba pokazati kao ispravna, te moramo biti sretni da naša dubrovačka nogometna mladost stasava i da nas očekuje sjajna i vesela budućnost.

Još samo upotpunjena nogometna infrastruktura i podrška nogometu u našem Gradu, jer kroz desetljeća se pokazalo – itekako ga volimo. Podržimo naše mladiće…