LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

MALI NOGOMET Square nas je ponovno obradovao: Torcida – Square 0:3

Prazna mreža i tri gola za tri boda i treće mjesto

Malonogometaši Squarea u susretu 18. kola 1. HMNL u Splitu su na SC Gripe pred oko 200 gledatelja porazili domaćina Torcidu 3:0. Teo Turk i Maro Đuraš već su u 3. i 4. minuti “zakovali dva čavla u lijes” pretposljednje momčadi na tablici, dok ih je u ponor poraza u 38. minuti definitivno pogurnuo drugi pogodak Turka, za potpuno zasluženu i vrijednu pobjedu, koja je Squareu donijela konačno treće mjesto na kraju ligaškog dijela natjecanja.

Protivnik našem dubrovačkom velikanu bit će ekipa Crnice, te u polufinalu pobjednik tog dvoboja ide na boljeg iz ogleda Olmissum / Pula. Igra se na dva dobivena susreta . prvi susret na terenu bolje plasiranog, te i majstorica ukoliko do nje dođe.

Square je oba puta ove sezone bio bolji od Crnice i to 6:2 u Gospinom polju, te 4:2 na gostujućem ogledu. Momčadi je neophodna podrška, skidanje svakog pritiska i ukoliko odigraju najbolje što znaju i mogu vedete trenera Antuna Bačića mogu daleko.

Asortiman sponzora DU Sportiva Rajski san u DOC-u svakako vrijedi istražiti – Prema Vašim željama izrađene koltrine, bonegracije, uz jedinstven izbor kušina, napica i navlaka.

Čestitke im svakako pripadaju za sve napravljeno u dosadašnjem dijelu sezone. Bravo Square!