LOADING

Type to search

Amaterska natjecanja Dubrovački sport

OSVRT NA DOMAĆU MOMČAD I PRIJENOS POSLJEDNJIH 90 SEKUNDI SUSRETA “KOD ĆESKA – KONOBA POPRET” Pokleknuli hrabri “Domaći Lavovi” pred prepunim tribinama

Kakva “momčad i po” – dvanaest momčadi!

KOD ĆESKA: Ivan Tokić, Marko Tokić, Nikola Tokić, Denis Kočić, Adnan Džanković, Adnan Avdić, Željko Lončarić, Mario Obuljen, Mario Kulaš, Dario Burđelez, Orhan Tuka, Almir Avdić, Mateo Saulan, Renato Burđelez, Vjeko Antić, Almir Avdić. IZBORNIK: Vido Matić

Žao je DU Sportivu ljudski, što je prava domaća momčad napustila natjecanje. Vidjeti prepune tribine, okolne položaje (i nazivamo ih jug, istok, svečana loža, sjeveroistok op.a.) i svako dostupno mjesto puno – ispuni ti srce radošću.

Velika je to emotivna povezanost s prijateljima, publikom, ljudi koji su svakodnevno tu na Kantafigu, žive, sreću te igrače. Osobno sam desetljeće i pol u Čokolinu svjedočio “Fenomenu” istinske domaće momčadi Kod Rade i točno znam kako se osjećao prepuni Highbury – jako simpatično i lijepo zdanje Kantafiga.

Pričao sam u više navrata s domaćom momčadi i toliko ih je lijepo vidjeti na okupu i razmijeniti s njima lijepu riječ. Skupina je to velikih majstora malog nogometa / nogometa na malih barica i da su spremniji, kao što smo već jednom napisali “od 99 turnira osvojili bi ih 98“.

Posebno vole svog izbornika divnog i dobrog gospara Vida Matića. Nakon druge pobjede u skupini su mi istaknuli “Izbornik nas je vratio na pobjednički kolosijek, nije ga bilo prvi susret kada smo izgubili“. Lijepo je bilo vidjeti gospara Vida na klupi, velikog zaljubljenika u mali nogomet, koji je dugo godina uspješno u svakom pogledu bio alfa i omega MNK “Frendy”, u kojem je bilo velikih znalaca i uspješno su se natjecali u hrvatskoj ligi i na raznim turnirima. Bili su brand i legende.

Najavljujemo ovim putem i reportažu o MNK “Frendy”, a svakako će i “Kod Ćeska” i “Kod Rade” i svi doći na red, a sve u sklopu ili prisjećanja na ekipe kojih više nema ili one koje još nastupaju. Frendy će otvoriti tu rubriku.

Praćenje Turnira putem DU Sportiva omogućuje Vam FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu”

Nazivaju simpatično sebe najtežom momčadi turnira, na poleđini majica imaju McDonald’s pod upitnikom, ne kao znak da ne smiju pretjerati s “brzom hranom”, već kao podršku istinskom dobrotvoru i Kantafiga i ovog Grada, koji pomaže mnoge potrebite – srca poput Mount Everesta – svog izbornika i prijatelja u dobru i nevolji, radosti i tuzi – Vida Matića.

Nije bio na klupi protiv Konobe Popret i veliki je to bio hendikep za Kod Ćeska.

Pobrali su ogromne naše simpatije i otvoreno smo željeli da “uzmu kantu“, jer poznato je da je DU Sportivo subjektivan Internet portal.

Objektivnost? Ponekad toliko suhoparna i dosadna, da ponekad ne znaš imaš li posla sa “strojem ili čovjekom“. Itekako je poželjna, ali zna se gdje, kada i kako.

I na kraju poštovanje – Turniru s Dušom, organizatorima AŠD Kantafig, domaćoj momčadi i svom mnoštvu koje je disalo za njih i naravno svim 45 momčadi koje nastupaju na Turniru “Kantafig 2023.”.

Bravo momci! Najteži ste i po svojim vrijednostima, osim po nogometnom znanju i “kilima koje nose životno iskustvo i mudrost”…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *