LOADING

Type to search

Pomoć za Potrebite Udruge

MOLE SE DOBRI LJUDI ZA POMOĆ Obitelj s dvoje djece suočena s gubitkom smještaja već dulje vrijeme

Potreban stan za obitelj!

Od mjeseca lipnja mama i tata s dvije kćeri suočeni su s gubitkom stanovanja i proživljavaju teške trenutke neizvjesnosti, što itekako utječe na njihovo zdravstveno stanje, a naravno da i djeca proživljavaju isto. U općem nedostatku stanova za iznajmljivanje našla se i njihova teška priča, kao i mnogih još.

Neki traže nešto prostranije kada dođe prinova, što je razumljivo, neki se vjenčaju i traže svoje podstanarsko utočište, neki traže nešto bolje iz lošijeg – razne su situacije. Svakako da je potražnja velika i svakako da je ova tema stotine i tisuće puta obrađivana i itekako je poznata.

Ovdje je riječ o obitelji koja jedino može na ulicu, priča nam tata. Nemaju nikakvu alternativu i to je najtužnije. Skromni su jako i vrijedni i nije riječ o nikakvom traženju poklanjanja ičega, već samo apelu da ako netko želi iznajmiti stan obitelji koja bi to uredno plaćala, kao što i plaća dugi niz godina, da se javi DU Sportivu, koji će proslijediti kontakt i time da jednoj obitelji padne planina neizvjesnosti s leđa.

Broj DU Sportiva, osobno potpisnika ovih redova – 099/58 999 58, uz zahvalu svima koji ovu informaciju i podijele, jer je uistinu iz dana u dan sve neizvjesnije kada će stanodavac otkazati najam, a preko dva mjeseca takva izuzetno teška i stresna situacija traje.

Zahvala svima u ime dobre obitelji! 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *