LOADING

Type to search

Društvo multiple skleroze Dubrovnik Udruge

MAJKA I KĆER UČINILE SU OVAJ SVIJET BOLJIM MJESTOM Predivni Projekti za Djecu i Osobe s invaliditetom

“…a sada nešto toliko nestvarno”

Upravo ovim riječima započela je objava na Facebook stranici Društva Multiple skleroze DNŽ i nisu je mogli započeti na bolji način kada opisuješ djela junaka koji pomažu djeci, biserima zemaljske kugle, i junacima u liku Osoba s invaliditetom.

Majka i Kćer Lidija i Sandra Čeperković volonterski obrađuju poznate priče za djecu na vrlo poseban način. Obrađuju na različitim jezicima tako da je prilagođeno i za gluhe i slijepe osobe. Obrađuju na način osim što slušate i gledate (čitate) priču, istovremeno slušate i poznate kompozicije i gledate poznate slikare u pozadini. Obrađuju također i Molitve!

No Title

Fantastični Dubrovnik Lidija Čeperković Fantastični Dubrovnik, od tisuću ljepota i milijun divota Luka je raznolikih naroda i bezbroj života. Od stoljeća sedmog ruke vrijedne su ga gradile Ali, i prije toga, kao da su ga vile satkale. Stradun je do jedanaestog stoljeća razdvajao ljude, A od tada je dio jedne cijele rodne grude.

Ovakve osobe ne da čine, već su učinile svijet boljim mjestom za život. I pružamo im punu podršku za dalje i zahvaljujemo što djeluju toliko plemenito da je uistinu nestvarno u nekoj današnjoj percepciji čovjeka iznad kojeg su često mračni oblaci.

Ali, kada se “spustimo u nizinu” ipak vidimo da je puno dobrih ljudi na svijetu i da nas ne smiju obeshrabriti često negativni primjeri koji su istaknuti u javnom izričaju, te da su mračni oblaci samo dar prirode iz kojih padne okrepljujuća kiša, nužna za život.

Ovo su linkovi za njihove You tube kanale: @thecolorofart2601 @littleprayer8879 @GiselleTon1 @BravoBooks

Naše vrijedno Društvo Multiple skleroze napisalo je Lidiji i Sandri Čuperković – “Cure kapa dole, ponosni smo što igrate i za naš tim”.

Uistinu, nemoguće je izmjeriti dobrobit koje su donijele svojim radom i neka im se u najvećem dobru za njih vrati sve to dobro koje su nesebično od sebe na najljepši mogući način iznijele, velikim trudom i teškim radom, kojeg treba cijeniti i dati i osobito priznanje!

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *