LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

SQUAREOV PRVI (PETERO)KORAK PREMA TITULI PRVAKA Uspješan start Doigravanja

Squareovo Ljeto

Pet “Pečata” na dnu “izvještaja” s prvog ogleda četvrtfinala Doigravanja protiv Osijeka, osmoplasirane momčadi Prvenstva, ili možemo reći i pet potpisa – Marko Kuraja, Mirko Hrkać, Gordan Duvančić, Maro Đuraš i Guilherme Dos Santos, a “potpisnike” je podržavao i cijeli ostatak momčadi na čelu sa Stručnim stožerom, svima u Klubu i navijači koji zazivaju i nadaju se naslovu “kao kiši ‘sred ljeta”.

Beach Bar DODO“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet Stranicu

Squareovo ljeto moglo bi itekako biti ove sezone, nikad izjednačenijeg natjecanja. Ali, polako, strpljivo i susret po susret.

Osiječka utvrda urušila se već u drugoj minuti, a u petoj su je pogotkom Grbešića uspjeli “dozidati”, ali ipak objektivno više od toga nisu mogli u susretu protiv najboilje momčadi prvenstva – naših “Bijesnih Pasa”.

Tako osokoljenog Squarea Osječani će doista teško “obuzdati” i u drugom susretu, potencijalno posljednjem u ovom srazu (igra se na dva dobivena susreta op.a.).

I upravo je uz “trenutke opravdanog zanosa i sreće” ovoj momčadi potreban i mir kako bi ostvarila svoj zacrtani cilj. Mir i koncentracija na maksimum svoje izvedbe koja će biti svakako potrebna, uz sreću prijeko potrebno svakoj momčadi.

Nismo ni svjesni koliko je ovo željen Naslov, koji se osjeća u svakoj uličici našeg Grada, na svakom skalinu, u mnoštvu sportskih razgovora.

Uživajmo u trenutku! Uživajte “Bijesni Psi”!

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *