LOADING

Type to search

Du Sportivo© Mentalno zdravlje i Prevencija

HEROJSKO PUTOVANJE Kako do Osobnog mira i Zadovoljstva?

Stvoreni smo da budemo prožeti životom i da on bude prožet nama i našim postojanjem

U suradnji Hrvatskog instituta za istraživanja i edukaciju o mentalnom zdravlju i DU Sportiva posebno ističemo promociju mentalnog zdravlja, kako nam je ispravno rekao osnivač prof.dr.sc. Miro Jakovljević, edukaciju o mentalnom zdravlju, te prevenciju.

Na Internet portalu Instituta Pro mente emphatica možete naći tekstove u kojima dokazani stručnjaci, s iznimnim doprinosom znanosti i praktičnom radu s pacijentima, u svojim visoko vrijednim tekstovima iznose i praktične smjernice kako da nam bude bolje ili još bolje.

Jedan od takvih vrijednih tekstova je i onaj autorice Nade Hančević, NLP&TA Coach (Neuroligvističko programiranje i Transakcijska analiza).

Ovaj i jako topao tekst, pa i u mjeri osobno pisan, možete naći na sljedećoj poveznici.

Počinje sljedećim riječima, koje itekako pogađaju u srž doslovno svakog pojedinca na ovom svijetu…

Kada ste zadnji put bili sretni, zadovoljni i ispunjeni? Bez da vas smetaju sitnice, a da vam veći problemi izgledaju poput izazova. A oni najveći i nerješivi kao neka datost koju možete prihvatiti bez da se pritom raspadnete? Možete li se prisjetiti kad ste se osjećali poletno, kao da nekom lakoćom kročite kroz život i snaga vaših talenata samo pršti i ničim izazvana obasjava sve oko vas?

Bruškin d.o.o. – Tvrtka za “8K čišćenje i održavanje svih vrsta objekata“. Kontakt 091/60 38 910

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *