LOADING

Type to search

Dječji sport Fair Play "Stanko Poklepović Špaco"

FAIR PLAY “STANKO POKLEPOVIĆ ŠPACO” Dirljivi trenuci u dvoboju za ostanak u Bundesligi

Poštovanje i Uvažavanje

U sklopu ove rubrike pokazivat ćemo Djeci i Mladima najljepše trenutke Fair-Playa i pokušati makar malo doprinijeti da se ljepše osjećaju, jer oni takve trenutke svakako vole. Podsjetnik na uvodni tekst rubrike i tko je bio Stanko Poklepović Špaco“Klik na Link”.

Koliki god bio ulog na sportskom borilištu na njemu uvijek moraju prevladavati Fair Play obilježja. I kako god završi ogled u bilo kojem sportu tada je upravo pobijedio sport, koji je upravo namijenjen onima koji ga gledaju, bilo uživo, bilo na svim raspoloživim medijskim platformama.

Krovni pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni pokrovitelj Dječje rubrike – Beach Bar BANJE

Djeca i Mladi svoje uzore nalaze među ostalim i među sportašima, koji neka uvijek budu primjer lijepog ponašanja. Djeca i Mladi vole izuzetno takve geste, trenutke, najljepše izražajne osobine Fair Playa, koji uključuju fer natjecateljski duh, respekt, prijateljstvo u sportu, momčadski duh, jednakost, moralna načela, solidarnost, toleranciju, brigu, sve najljepše odlike sporta i sportaša, radost i puno toga još.

Uživajte u videu, presudnom susretu za ostanak u Bundesligi i vidjet ćete prizor koji je predivan. Nakon susreta uz ogradu sjede i razgovaraju dva suparnička igrača, uz maksimalno uvažanje, respekt, čestitke i utjehe…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *