LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (211) Paraolimpijska Himna “Anthem of the Future”

Uvijek prema (zdravijoj) Budućnosti

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Paraolimpijska himna izvodi se na ljetnim i zimskim Igrama u trenutku podizanja Paraolimpijske zastave. “Hymne de l’Avenir (en. Anthem of the Future), skladana od strane Thierry Darnisa – odobrena je od strane IPC-a (International Paralympic Committee) u ožujku 1996. godine.

Uživajte u trenucima izvođenja Himne. Odabrali smo za vas trenutke podizanja Paraolimpijske zastave na zimskim Igrama u Pekingu 2022. godine. Spektakularni trenuci.

Neopisivo je iščekivanje da isti taktovi počnu svirati na najspektularnijim Igrama ikad, do kojih upravo i odbrojavamo – u samom središtu francuske prijestolnice.

Dok s ponosom gledamo i naše Paraolimpijce…

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *