LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

DU SPORTIVO S MAKSIMIRA DONOSI LIJEPE DOJMOVE I… Dvije Bombe Petkovića s bijele točke (VIDEO)

Bomba!

Foto&Video: Dubravko Tomšić / Potpisno Pero: (rai)

Među 10.005 gledatelja prvog kola skupine u natjecanju UEFA Konferecijske lige našlo se “Oko DU Sportiva”. Astana se hrabro ispriječila Dinamu, ali kvaliteta je sinoć morala doći i uistinu je došla do izražaja, u liku uvjerljive pobjede 5:1.

Tako to rade klubovi koji su sigurni u ono što mogu, ili pak ne mogu. Na zemlji, na travnjaku pričaju i ostvaruju rezultate shodno onome što posjeduju u cjelini, ali i zadanim momentima. Uz trud i mukotrpan rad.

Ne brinite – uzeli smo ponuđeno i mi i Theophile…

Ugodno je bilo na Maksimiru, i temperaturno i nogometno-ugođajno. U prvom poluvremenu “samo” jedan pogodak. Grandioznog “Petka” s bijele točke. Pogledajmo Bombu!

U drugom poluvremenu nešto življa Astana, ali tek nakon što je klub objektivno slabiji po kvaliteti nema više što izgubiti kada gubi, ili gubi s dva ili više razlike. Kako god, sudbinu “posljednje zagrebačke večere” servirao im je ponovno Bruno Petković, realiziravši penal, a njemu je to prilika, poput one za nama napisati “nekoliko redaka nečega”.

Drugi jedanaesterac i drugi put “proparana mreža”…

Do kraja susreta uživali su na tribinama. Nije se Dinamo opustio, naprotiv – htio je dokrajčiti svoju lovinu i uspio je u potpunosti u tome. Bulat, Marin i Halilović “pridodali su tri za pet”. Astana je u 78. minuti tek “razjarila lava” pogotkom za 3:1.

“Žuti Autobus” i Modre jurilice

U drugom susretu skupine u Plzenu je Viktoria nadigrala Ballkani i zasluženo proknjižila na “konto imovine” tri boda. U idućem kolu 5. listopada Dinamo gostuje na Suhareka City Stadiumu na Kosovu, blizu Prizrena, protiv Ballkanija naravno.

Prepoznajete li poznata lica…

Sljedeća domaća utakmica Dinama u okviru ovog natjecanja je 26. listopada u 21 sat protiv Viktorije Plzen. Nadamo se brojki od barem 20.020 gledalja.

ANIVA TRAVEL – Usluge prijevoza putnika Autobusom 49 + 2 organizira putovanja na području Europe

Poludnevni / Jednodnevni / Višednevni izleti

Organizirani prijevoz djece na sportska natjecanja i organizirana višednevna natjecanja

Hodočašća / Sport / Kultura / Svečanosti

e-mail: anivatraveldubrovnik@gmail.com / mobitel 098/945-5781

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *