LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

DRUGA HRVATSKA BOĆARSKA LIGA DUBROVNIK – NERETVA Pregled četvrtog kola

Ostao samo jedan neporaženi – Postranje

U četvrtom kolu Druge hrvatske boćarske lige Dubrovnik – Neretva u dva od pet susreta izrodila se činjenica da više nema neporaženih. Bila su tri, ostao (samo) jedan – Postranje.

U susretu neporaženih Prud – Postranje domaćini su pokleknuli u srazu dvije odlične momčadi. Gosti su slavili 18:6 i tako su na čelu ljestvice s četiri pobjede iz isto toliko ogleda.

“Klik” vodi na sponzora DU Sportiva, koji svojim zlatnim rukama KROJI DOSLOVNO SVE

HVIDRA Gromača također je slavila protiv dosad neporažene Rijeke 16:8 i tako upisala prvu pobjedu, a Rijeka prvi poraz.

Slavenu druga pobjeda, te Sokolu četvrti poraz / Slaven – Sokol 20:4, te ujedno i najuvjerljivija pobjeda kola. Umčani su u gostima slavili protiv Mokošice 17:7. Mokošica također kao Sokol (još) bez pobjede.

Torcida Osojnik potvrđuje dobru formu i nakon osvajanja Županijskog kupa – u domaćem ogledu bolji od Omladinca 14:10.

5. kolo, nedjelja, 1.10. Postranje – Slaven, Umčani – Prud, Omladinac – Mokošica (30.09), Rijeka – Torcida Osojnik, Sokol – HVIDRA Gromača

Vidjet ćemo uskoro hoće li Postranje zadržati stopostotni učinak. Tko će u ogledu Umčana i Pruda proknjižiti drugi poraz. Kako će se Omladinac obračunati s Mokošicom i mogu li gosti do prve pobjede u petom ogledu. Rijeka i Torcida Osojnik igrat će sasvim sigurno derbi kola. Prilika Sokolu za prvu pobjedu protiv HVIDRA Gromače, te gostima za drugu pobjedu u nizu.

Poredak: Postranje 12, Rijeka i Prud 9, Slaven, Omladinac, Umčani (susret manje) i Torcida Osojnik 6, HVIDRA Gromača (susret manje) 3, Sokol i Mokošica bez bodova.

Zanimljivo kolo nas očekuje, a naši vrijedni boćari zaslužuju pozornost i svakako čestitke svakom klubu na uloženom trudu i rezultatima, kakvi god jesu…

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *