LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica HNK Šibenik 1993/94

ČUDU SA ŠUBIĆEVCA NUDE SE BROJNI IGRAČI Šibenik odbija špekulacije o pojačavanju momčadi, pa i o eventualnom angažmanu Ivana Perišića

Pobjednička momčad se ne mijenja!

Šibenik predvodi društvo prvoligaša sa šest pobjeda i dva neodlučena rezultata, te u skupini Europske lige nakon prvog kola (pobjeda 3:1 protiv West Hama op.a.) skupa sa Slavijom iz Praga drži prvo mjesto.

Pizze, Salate, Jela s Roštilja, Burgeri, Tjestenine, Rižoti, Vegetarijanska jela i Brižno pripremljene Domaće Marende od Ponedjeljka do Petka – Sve za Vas u “Šici” (Klik na Menu)

Trener Ivica Matković ne krije ciljeve – naslov prvaka i trofej u Kupu Hrvatske, te u Europi najmanje prolazak skupine, u društvu sa spomenutim protivnicima i francuskim Rennesom.

Trener Ivica Matković

Jedanaestorica ratnika od koje strepe i jake europske momčadi ne mijenja se. I zato i ne čudi priča koja kruži kuloarima i “budi šibenske ulice” – navodne špekulacije o dolasku Ivana Perišića u šibenskog prvoligaša. Znamo da je aktualan njegov angažman u Hajduku.

Mrčela, Bulat, Šunjić, Petković, Putnik, Muriqi, Ivica, Karabeg, Vuković, Baturina, Shehu – Sastav je od kojeg strepe doslovno svi

Na Šubićevcu odmahuju rukom na tu zavrzlamu i uzdaju se u momčad koja ne zna za poraz od ožujka ove godine. O pojačanjima se ne razmišlja, jer ovu momčad čak ni moćni engleski West Ham nije mogao ni okrznuti. Tek Varaždin i Dinamo uspjeli su ove sezone odigrati neodlučeno sa Šibenikom, te u posljednjem pretkolu Europske lige u Grazu je to uspjelo Sturmu.

Izglednije je da će Perišić u Hajduk, naš reprezentativac koji je odlučio brojne susrete Vatrenih, neizostavan je adut Zlatka Dalića i miljenik je malih, mladih i starih navijača.

U Šibeniku s ovom momčadi – straha nema!

Šica Taste – No Time to Waste

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *