LOADING

Type to search

Amaterska natjecanja Dubrovački sport

BEST OF “KANTAFIG 2023.” Turnir s Dušom ispunio je u potpunosti svoju misiju!

Mjesec dana čistog užitka!

Malonogometni turnir na malih barica “Kantafig 2023.” vratio se ne na velika, već na “zlatna vrata“! Mjesec dana uživali su svi koji su pohodili lijepo malo zdanje na Kantafigu, čarobnu pozornicu kako smo ga nazvali.

Uživali su gledatelji apsolutno svih generacija i svi koji su nastupili. Nastupilo je 45 ekipa i lijepi je to broj. Organizator Amatersko športsko društvo “Kantafig” učinilo je doista sve što je moguće da turnir bude atraktivan, izvrsnog formata, topao i veseo domaćinski ugođaj i slobodno možemo ustanoviti – bez propusta! A i da ga je bilo – ljudski je. Ali, nije…

Sretni smo bili izvještavati s Turnira iz razloga što je upravo ta atmosfera i okružje bilo posebno i otuda ime – Turnir s Dušom, kojeg smo nadjenuli. Puno lijepih trenutaka, te ovom prigodom donosimo i neke od najljepših, iako je teško izdavajati “Best of the Best“.

Svakako je najvažnije da se dogodine na “Kantafig 2024.” svi skupa okupimo u zdravlju. Ovakvi događaji i služe da jedni druge susretnemo i družimo se, sve kako bi upravo bili – zdravi.

Čestitke svima, jer nabrojiti ikoga uistinu bi bilo nezahvalno, u smislu ispuštanja, ne daj Bože, i prolaznika koji je pet minuta pogledao jednu utakmicu ili djeteta koje je uljepšalo tu čarobnu pozornicu svojom igrom i veseljem…

FRENDY“2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu”

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *