LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

19. KOLO FAVBET KOŠARKAŠKE PREMIJER LIGE Nije išlo protiv Cibone u “Vučjem Brlogu”

Svakome se dogodi lošiji dan

U sklopu 19. kola elitnog razreda hrvatske košarke Dubrovnik je poražen od jučer dosta bolje Cibone 83:55 (19:13, 23:8, 24:11, 17:23). Deseti je to poraz naših košarkaša, uz devet pobjeda.

Praktično cijeli susret domaći su dominirali i kako su i istaknuli u redovima Dubrovnika – potpuno zaslužena pobjeda Cibone, bez ikakvog opravdanja sebe, uz čestitke i naklon pobjedniku.

Ivan Perinčić, trener Dubrovnika: “Zaslužena pobjeda Cibone. Mislim da je utakmica bila gotova u prvom poluvremenu. Danas jednostavno nismo došli na utakmicu. Razlog tome je možda i prevelika potrošnja u utakmici protiv Dubrave prije tri dana i težak put. Svejedno je zabrinjavajuće koliko smo grešaka danas napravili. Mislim da je Cibona odigrala stvarno dobru napadačku utakmicu, nadigrali su nas u svakom segmentu košarke. Još jednom čestitam Ciboni na pobjedi, a nama je ovo lekcija kako ne trebamo izgledati protiv ekipa koje su bolje od nas.” – izjava je koju prenosimo sa stranica HKS-a

Loš dan u svakodnevnom životu, u sportu, u bilo čemu sastavni je dio tijeka zbivanja i uvijek treba u sportu biti prisutna dodatna podrška u takvim trenucima.

www.sofascore.com

U sljedećem 20. kolu u Gospino polje u nedjelju stiže Zadar, aktualni prvak i još jedna prigoda za sve nas da gledamo najbolju košarku i zato hvala našem KK “Dubrovnik”, koji mirno i uspješno plovi vodama Premijer lige.

“Klikom na Logo” kontaktirajte Direct Booker za besplatnu procjenu i postanite dio globalne zajednice iznajmljivača uz svjetski TOP 10 Agencija za Menadžment Turističkog Smještaja

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *