LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

ZAVRŠNICA HRVATSKOG FUTSAL KUPA Square oduševio i danas protiv Olmissuma lovi Finale

“Bijesni Psi” pokazali su svoje pravo lice – 4:0!

Neki će reći dan bez previše uzbuđenja u četvrtfinalnim dvobojima Završnice Kupa. Sugerirat će tako i rezultati – 8:2, 8:0, 5:1, 4:0.

Međutim, poznato je iz prijašnjih izdanja da su drugoligaši znali “stati na žulj” prvoligašima. Stoga su Stanoinvest Futsal Pula, Futsal Dinamo i Olmissum protiv Broda 035, Novog Marofa i Šibenika 1983. čvrsto shvatili svoju ulogu favorita i snažnim izvedbama uplovili u polufinale.

Square i Novo Vrijeme bio je derbi. Dvije vrhunske momčadi i obje naciljale zlato. Mogla se osjetiti napetost, itekakva. U predivnoj večeri svatko je želio izaći kao pobjednik i danas u subotu istrčati u polufinalu, dva koraka od pokala pobjednika Kupa.

Odmah na početku naklon dubrovačkoj publici. Nosila je Square od prve do posljednje sekunde glasnom podrškom i nije bilo lako “gostima”. Već u 2. minuti Marko Kuraja sjajnim prizemnim udarcem dovodi “Bijesne Pse” u vodstvo i donosi prijeko potrebno dodatno samopouzdanje. Znali su i prije susreta da mogu, ali kada se ovako otvori – kud ćeš ljepše.

Eksplodirala je Dvorana u 9. minuti kada je prednost podebljana – 2:0 Kapetan Hrvoje Cvjetković i opet prizemni projektil. Moglo se i na 3:0 koliko je Square bio nadmoćan i fascinantna je bila kontrola njihove igre i sužavanje prostora protivniku.

“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Reprezentativni vratar i “čudesna hobotnica” na vratima Squarea Zoran Primić dobio je crveni karton u 13. minuti spašavajući svoja vrata izvan šest metara. Uvijek junak, uvijek će se “baciti na glavu” za momčad i Klub.

U drugom poluvremenu u 25. minuti Djaelson izvodi slobodan udarac silovito, odbija gostujući vratar, pritrčava Lintula i praktički zatvara susret.

BRUŠKIN “8K Čišćenje i Održavanje” svih vrsta objekata – 091/60-38-910 

Zasluženi joker sreće iskoristio je Square u 27. minuti kada je lopta neobjašnjivom fizikom ostala “svuda” osim u Squareovim vratima. Ali toliko su “Bijesni Psi” bili nadmoćni sinoć, toliko su dominirali terenom da je bilo toliko očito da Novo Vrijeme ne može do prolaza, a svakako im treba čestitati na izvedbi i borbi, sve su pokušali, ali u petak je Square bio – “Taj”.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik

Posljednju minutu susreta svi su bili na nogama i tako dočekali i pogodak Harona Džankovića za 4:0 i još jedan razlog za ovacije, koje su se pretvorile u pravu erupciju nakon što je završilo to posljednje četvrtfinale koje se dugo, dugo iščekivalo.

Square večeras protiv Olmissuma u 19.30 ide po Finale. U 16.30 svoj će polufinalni susret odigrati Stanoinvest Futsal Pula i Futsal Dinamo, odlučeno je ždrijebom na poluvremenu susreta.

Član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza gospodin Ile Topuzović

U veseloj sportskoj atmosferi, apsolutno svečanoj, savršeno organiziranom događaju moglo se itekako osjetiti da je naš Grad dobio spektakl. I još kada bi Square uspio izaći kao najbolji od osmorice u četiri “luda dana” – spektakl bi za Dubrovnik trajao i puno, puno dulje.

Pitaju se svi može li Square do kraja. Dva pitanja i dva odgovora. Najprije korak po korak. Koncentracija i mir treba igračima i stručnom stožeru da ponove sinoćnji nivo izvedbe, a kada je Square u pitanju nikada ne znaš gdje je gornja granica. S pravom vlada optimizam u svakoj gradskoj ulici i u redovima našeg Kluba.

Beach Bar DODO – Klik na Foto vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Svakako – ne treba se “zamarati” eventualnim protivnikom u finalu, već sve misli usmjeriti na pomoć našim malonogometašima da se dokopaju “meč lopte” koja je u ponedjeljak i da se Pokal pobjednika Kupa podigne “iznad krova Sportske dvorane u Gospinom polju”.

Sretno Square!

Uživajte u Fotogaleriji DU Sportiva sa sinoćnjeg ogleda.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *