LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

UMJESTO FOTOGRAFIJE TABLICA DANA Square usamljen na Vrhu

Primićev Zid & Đurašev Knockdown

Nakon pobjede u okviru 17. kola HMNL protiv Vrgorca s “nogometnih” 1:0, te neodlučenog rezultata Stanoinvest Futsal Pule protiv Crnice 3:3 – kao logično se nameće istaknuti ‘mjesto fotografije dana Tablicu dana.

www.sofascore.com

Square je usamljen na vrhu, bod ispred Futsal Dinama, dva koraka udaljen od Puljana, tri od Olmissuma, te četiri od Novog Vremena. 80 minuta igre je do kraja ligaškog dijela natjecanja.

Zlata vrijedna pobjeda protiv neugodnih Vrgorčana pogotkom Mara Đuraša i “praznom mrežom” Zorana Primića, te zalaganjem i dobrom igrom svih koji su istrčali u uobičajenim “ratničkim bojama” na parket.

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara Dodo

Square sada ovisi sam o sebi, u misiji zauzimanja prve pozicije uoči Doigravanja. Nikoga nije lako pobijediti. Naprotiv.

U sljedećem kolu Uspinjača Gimka kojoj gori pod nogama stat će nasuprot “Bijesnih Pasa”, dok u posljednjem kolu u Gospino polje stiže Novo Vrijeme. Vrijedi istaknuti i ogled posljednjeg kola gdje će se međusobno “počupati” Futsal Dinamo i Stanoinvest Futsal Pula.

“Stavljajući u Formulu” i predstojeće Kup natjecanje “Final Eight” u našem Gradu – puno će ovisiti i o regeneraciji i svježini igrača, a kako taj posao savršeno radi pomoćni trener i kondicijski trener Ivan Tomšić ne sumnjamo u kontinuiranu rastrčanost i poznatu agresivnost igrača.

Sretno Square i čestitamo na cijelom dosadašnjem tijeku sezonu i ovoj “zamrznutoj” Tablici Dana. 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *