LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

STRELJAČKO DRUŠTVO “DRAGOVOLJAC” Veselo javljanje večer prije Prvenstva Hrvatske

Radosno kao i uvijek!

Dragovoljac je stigao u Osijek – veseli i optimistični kao i uvijek, vode svoje mlađe kategorije na Prvenstva Hrvatske i razna druga natjecanja, iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, marljivo trenirajući u toliko lijepoj atmosferi u prostorijama Društva.

Prvenstvo Hrvatske za juniorke, serijska zračna puška 10 metara, dio je natjecanja Prvenstva Hrvatske, gdje Dragovoljac ima sjajan trio iznimno nadarenih cura – Dea Duper, Iva Džakula i Lidija Vukelić.

Knjigovodstveni servis PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije i s preko 150 zadovoljnih klijenata za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je svoj vlastiti Software za Vaše olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Sretno vrijednim Dragovoljcima sutra, klub za uzor u radu s mlađim uzrastima!

Djeco, okušajte se slobodno u streljaštvu. Jako je zanimljivo i izazovno. U Klubu Vas radosno očekuju. Možete doći probati, ostati nekoliko puta, pa donijeti odluku. DU Sportivo je uvjeren da će Vam se svidjeti. Za sve informacije, dragi roditelji nazovite na broj mobitela 091/786-4657 (trenerica Žana Bonačić)