LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

POD HLADOM BOROVA Boća za Boćom uz slavno ime – Montovjerna!

Boćanje – Vrhunska vještina i – Lijek!

DU Sportivo javlja se s Rašice, podno “tona i tona zraka” koji stižu s Petke. U sjeni borova boćari Montovjerne održavaju svoj trening i taj boćarski svijet uistinu je posebno lijep, društven, sjajnog raspoloženja, zanimljiv i napet, vrlo zahtjevan, ali je svakako – lijek.

Pružili smo ruku boćarskom i malonogometnom velemajstoru Slavku Jozipoviću, o kojem se još prepričavaju legende vrhunskog baratanja loptom, čelični sef čuvanja iste, asistencije zatvorenih očiju na stativu i spektakularni golovi za isto tako legendarnu momčad Montovjerne, za koju i danas nastupa, ali u boćarskom izdanju, itekako mirne i vješte ruke.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira 4K Odsjaj Vašeg Objekta

Kada smo spomenuli mali nogomet zatekli smo i još jednog člana Montovjerne, koja je zlatnim slovima upisana u povijest dubrovačkog sporta. Pozdravili smo se s Marinkom Čuljkom, neprobojnom stijenom u obrani, dok je u fazi napada skupa sa suigračima zaobilazio sve prepreke, razornog udarca “koji lomi vratnice i grede“, beskompromisni borac, čemu svjedoči i uvijek čelični stisak ruke – vječno vedar i pozitivan.

Kao i Adis Sarić, za kojeg bi “eksplodirao mjerač dobrote“. Stisnuti ruku tim dobrim ljudima i čuti pozitivne i vedre riječi, uz uvijek prisutan smijeh – nemjerljivo bolje nego “zrak cijele Amazone“.

Mali nogomet, boće, basket – nabrajajte do ujutro i uvijek ćete se “zaplesti” u ime – Montovjerna… Dobri duh(ovi) Dubrovnika…