LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica HNK Šibenik 1993/94

SNAŽNA KARIKA GRANITNE MOMČADI ŠIBENIKA KOJA JE NA PRAGU EUROPSKE JESENI I PREDVODI HNL KARAVANU Neustrašivi Karakter i Borac – Xhevdet Muriqi

Novi dvogodišnji Ugovor za jedan od šibenskih stupova!

U svečanom okruženju, u trofejnoj dvorani HNK “Šibenik” potpisan je ugovor s “potpornim stupom” ne samo obrane, nego i momčadi. Sjajni Xhevdet Muriqi potpisao je Ugovor na dvije godine, s mogućnosti produljenja na još jednu.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsjednik Kluba Goran Pauk, trener Ivica Matković, kapetan Mile Petković i naravno Muriqi, koji kada dobije lopte, ili krene naprijed u protivnički šesnaesterac huknu tribine.

Nije bilo dvojbe u potpisivanje novog ugovora, ali ispravno je da sve prođe u svečanom tonu i to u vrijeme kada Šibenik u uzvratnom susretu posljednje stepenice Kvalifikacija za Europsku ligu dočekuje austrijski Sturm, nakon što je prvi ogled u Grazu završio bez pogodaka.

Također, momčad Ivice Matkovića predvodi prvoligašku karavanu s čak 16 bodova od 18 mogućih iz prvih šest ogleda. Prva dva boda Šibenik je “izgubio” na gostovanju u Varaždinu (1:1).

Pizze, Salate, Jela s Roštilja, Burgeri, Tjestenine, Rižoti, Vegetarijanska jela i Brižno pripremljene Domaće Marende od Ponedjeljka do Petka – Sve za Vas u “Šici” (Klik na Menu)

Inače, Šibenčani nisu ovog ljeta doveli nijedno pojačanje, jer trener Matković nikad ne mijenja prvu postavu, koju i “vrapci s grane” znaju napamet: Mrčela, Bulat, Šunjić, Petković, Putnik, Muriqi, Ivica, Karabeg, Vuković, Baturina, Shehu.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *