LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

ŠAHOVSKI KLUB “DUBROVNIK” Prepun vikend Šahovskih aktivnosti

Izvrstan Nastup!

Iz Šahovskog kluba “Dubrovnik” stižu lijepe vijesti o održanom Brzopoteznom turniru i Ekipnom županijskom kupu, gdje je Dubrovnik slavio i izborio nastup na finalu Državnog kupa. Želimo im najprije sudjelovanje, zatim i uspjeh, ne samo u Kupu, nego u cjelovitom njihovom vrijednom djelovanju.

“Šahovski klub Dubrovnik imao je uspješan vikend šahovskih aktivnosti. U subotu je održan brzopotezni turnir u klupskim prostorijama. Igralo se 7 kola, tempo 10 + 0, a na kraju su po 5.5 bodova osvojili i Filip Car i Neven Vlahov i Tomislav Musić, tako da su dodatni kriteriji odlučivali o redoslijedu i nagradama. Pobjeda je pripala novom članu ŠK Dubrovnik, 18-godišnjem MK Filipu Caru, drugo mjesto zauzeo je Neven Vlahov, a treće Tomislav Musić – čestitke pobjednicima!” – Pridružuje se i DU Sportivo.

Beach Bar Dodo – Vrijedni pokrovitelj DU Sportiva

“U nedjelju je odigran ekipni županijski kup u šahu za 2024. godinu. Nastupili su ŠK Metković, ŠK Ploče, ŠK Vela Luka i ŠK Dubrovnik, a igralo se Bergerovim sustavom (svatko sa svakim), tempo 30+30.”

‘’Izvrstan nastup naše ekipe – pobijedili smo svoje protivnike u sva tri susreta i osvojili kup za 2024. Također, ovom smo pobjedom stekli i pravo nastupa na finalu državnog kupa, nadamo se da će nam financije dopustiti nastup i na tom važnom natjecanju.’’ – poručuju iz Kluba.

Sljedeći vikend započinje polufinale za Prvenstvo grada 2024. Zainteresirani mogu saznati više informacija na web stranici Kluba skdubrovnik.hr.

Sretno našim šahistima, za koje uvijek i istaknemo kako predano rade s Djecom i potiču nove naraštaje na bavljenje njim.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *