LOADING

Type to search

DU Sportivo "Best of the Best" Du Sportivo©

“BEST OF THE BEST” BY PIZZERIJA MAMMA MIA Susret Djece na Međunarodni dan Osoba s invaliditetom

Najsretniji Trenuci DU Sportiva

Naravno da u rubriku “Best of the Best” pripada ne samo tekst, već i nešto što je po našoj ocjeni najvrjednije – učiniti Djecu sretnom ne samo riječima, već i djelima. DU Sportivo organizirao je tri susreta Djece, u suradnji s udrugama Djece s poteškoćama u razvoju i uz pomoć brojnih koji su uvijek bili na raspolaganju – velika hvala.

Izdvojili smo predivnu prigodu – Susret Djece na Međunarodni dan Osoba s invaliditetom, kojim su Dva skalina obilježila taj iznimno značajan dan – 3. prosinac.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

Uistinu – to su bili najsretniji trenuci našeg Portala i bit će ih još. Imaju nas običaj pitati kada je sljedeći susret, a uvijek je odgovor samo jedan – kada naše vrijedne udruge i roditelji Djece ocijene da je došlo vrijeme.

Uživajte u tekstu i fotografijama, koji skreću pozornost na najvažnije sfere odnosa društva prema Osobama s invaliditetom, da udruge Djece s poteškoćama u razvoju i Osoba s invaliditetom imaju sve što im je potrebno za njihov vrijedan rad, te u konačnici i jednakost koja povlači puno toga, koju DU Sportivo često promiče kroz rubriku Hrvatskog paraolimpijskog odbora, ali i kroz druge tekstove.

Planina Sreće!

U nedjelju, 3.prosinca u dvorani Osnovne škole “Mokošica” održan je Susret Djece, kojim je Udruga Dva Skalina obilježila Međunarodni dan Osoba s invaliditetom.

I ovim putem šaljemo poruku da smo uistinu svi jednaki i tu činjenicu bi trebalo često posvještavati i uz to činiti sve što je u našoj moći da još više radimo na njihovoj inkluziji u sve društvene sfere i radi njihovog kvalitetnijeg života i te činjenice da smo svi jednaki, štititi i širiti njihova prava, te naravno maksimalno im olakšati i uljepšati svakodnevnicu.

“Klik na Foto” vodi na Internet stranicu Direct Bookera, koji stoji uz Susrete Djece i sve druge vrijedne projekte DU Sportiva, gdje spada i Rubrika “Promocija Mentalnog Zdravlja” i Rubrika udruga Djece s poteškoćama u razvoja i udruga osoba s invaliditetom

Susret je teško opisati ikakvim riječima, jer ostaneš bez njih i u govoru i u pisanju. Vidjeti sreću, radost i osmijeh najmlađih nije samo u onome prekrasnom što vidimo – to je misija svih nas. Kako uvijek podvuče DU Sportivo – Jedini zadatak djece je da budu sretna.

Taj put popločan je s toliko puno malih stvari koje jednom djetetu trebaju. Kako su svi ponavljali na Susretu – Toliko im malo treba.

Znamo svi koji smo bili na Susretu da smo presretni otišli našim domovima, jer u mislima se vrte slike igre i odjekuje smijeh djece.

Osobe s invaliditetom neka i s ovog Susreta, kao i s brojnih drugih susreta i događanja koji im šalju istu poruku – osjete beskrajnu podršku i da je uvijek netko tu.

Beach Bar Dodo podržava DU Sportivo u radu i puno je doprinio održavanju ovog susreta – “Klik na Foto” vodi na Internet stranicu.

Život apsolutno svima neka bude radost, iako su mu sastavnice i “lijepo i teško“. Ako okrenemo rečenicu na suprotno – svačija tuga zaboli i empatska reakcija neka se rađa, koja ukazuje da “Nitko nije sam“.

Podrška svim udrugama osoba s invaliditetom u njihovom vrijednom, predanom i požrtvovnom radu i svakako im u istom apsolutno ništa ne bi trebalo nedostajati.

Šica je Djecu obradovala pizzama – “Klik na Foto” vodi Vas u Predvorje Raja – Menu krovnog pokrovitelja DU Sportiva

DU Sportivo zahvaljuje SVIMA koji su doprinijeli da se ovaj susret održi i prođe onako kako i treba – s planinom sreće!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krovni pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni pokrovitelj Dječje rubrike Beach Bar Banje – Veliki prijatelj Djece

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *