LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

RIJEČI ZA PRIMJER ANĐELE MUŽINIĆ VINCETIĆ KOJA PREDVODI ŽENSKU PARA STOLNOTENISKU LJESTVICU Uvijek odgajana u sportskom duhu

Naša Inspiracija!

Svjetski broj 1 u kategoriji 3 – naša paraolimpijka Anđela Mužinić Vincetić, koja je itekako pronijela diljem Hrvatske i Svijeta najljepše poruke – i svojim nastupima i riječima i ostalim vrijednim životnim uspjesima i djelima.

“Stolni tenis je izabrao mene jer sam poziv moje partnerice u parovima Helene Dretar Karić dobila još u Varaždinskim toplicama nakon nesreće. Prvo sam odbila, a onda je znatiželja bila jača pa sam otišla pogledati trening i od tada do danas nisam ni prestala igrati.”

Vrijednosti paraolimpizma su toliko motivirajuće za svaku osobu na svijetu i kad bi uistinu samo neku od njih usvojili veliku bi vrijednost dobili u našim životima.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Itekako se promiču u Svijetu, sve više, paraolimpijski pokret iz godine u godinu jača, kako i treba biti i penje se na zadivljujući tron uzora svima.

“Uvijek sam odgajana u sportskom duhu i oduvijek sam htjela biti samo vrhunska sportašica“

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *