LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

VRIJEDNI ŠAHOVSKI KLUB “DUBROVNIK” Ubrzani Turnir 1. lipnja u klupskom prostoru

Prijave do 31. svibnja

U četvrtak, 1. lipnja u 18 sati Šahovski klub Dubrovnik organizira ubrzani šahovski turnir, koji će se održati u klupskom prostoru, na adresi Liechtensteinov put 12, te time nastavljaju brojnim svojim aktivnostima i organizacijama turnira promovirati šah, praktičnu igru, a posebno je važno da ga zavole najmlađi, odakle će se crpiti budući šahisti Kluba s 90 godina tradicije i djelovanja.

Jedinstvena i mirna lokacija Beach bara Dodo, podno Lovrijenca na očaravajućoj plaži Šulić, garantira užitak! “Klik” na Fotografiju vodi na preglednu Internet stranicu sa svim informacijama

Pravo sudjelovanja imat će svi igrači do 30 godina starosti, neovisno o FIDE registraciji. Sustav natjecanja je Švicarski sustav, FIDE varijanta, zajednički turnir za sve prijavljene igrače (Fisher). Tempo igre je 10 minuta za cijelu partiju s dodatkom 5 sekundi po potezu, počevši od prvog poteza.

Broj kola određen je brojem prijavljenih igrača: 5 kola (do 8 prijavljenih igrača), 6 kola (od 9 do 12 prijavljenih igrača), te 7 kola za 13 i više prijavljenih igrača. Turnir se neće obračunati za FIDE rapid rejting listu.

U lagodnoj i uistinu posebnoj atmosferi Beach bara Dodo možete uživati u širokom popisu Vrhunski spravljenih koktela, Osvježavajućih pića, Burgera, Vegetarijanskih jela, Salata, u sklopu cijele, brižno osmišljene Ponude – “Samo za Vas”  

Prijave su otvorene do 31. svibnja 2023. do 20 sati i to dostavom iste na e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr, poručili su iz kluba.