LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

“PLEMENITA LJEVICA” ELVIS SARIĆ (VIDEO) Najljepši njegovi Trenuci u kineskoj Superligi

Čarolija…

Elvisa Sarića ne treba posebno predstavljati. Sve stane u naslov – ljudska i igračka čarolija. “Plemenita Ljevica” oduševljava svakoga tko promatra ovog igrača sveprisutnog na terenu, kreatora, čarobnjaka s loptom, lucidnog perfekcionista, igrača vica za kojeg se kupuje karta.

“Klik” vodi na prelijepu Internet stranicu Beach bara Dodo, Pokrovitelja DU Sportiva

Donosimo najljepše trenutke Elvisa Sarića iz ovogodišnjeg izdanja kineske Super League, koja još traje, tri su kola do kraja. Nastupa u narančastom dresu za Quingdao Hainiu, koji domaće susrete igra na Qingdao Youth Football Stadiumu, kapaciteta 50.000 gledatelja.

Standardni je član naravno prve postave i odigrao je 88% mogućih minuta. Oduševljava publiku na stadionima i sve brojne koji uz TV ekrane prate susrete.

Quingdao je izborio i polufinale FA kupa, u kojem će odmjeriti snage protiv Shanghai Shenhua i to 7. studenog u 12:35 po našem vremenu.

Elvis Sarić i njegov klub odmjerit će snage i u prijateljskom ogledu protiv Inter Miami, za kojeg nastupa još jedan čarobnjak – Leo Messi. Susret se igra u sklopu prve ikad međunarodne turneje tog kluba. Osim Quingdaoa, protivnik Interu bit će i Chengdu Rongcheng, tri dana kasnije.

Uživajte u videu. Zbilja mnogo trenutaka genijalnosti i čarolije našeg Elvisa, koji je u videu “osvijetljen” i lako je promatrati i uvidjeti o kakvim se potezima radi.

Njemu puno sreće do kraja sezone, te u FA kupu i ogledu protiv Inter Miamija. Još više neka zasvijetli, zaslužio je itekako trudom i borbom kroz cijelu vrijednu karijeru, na svoj ponos i radost i ponos i radost svih nas…

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *