LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

“AMBASADOR DOBROTE” MARIO MASLAĆ GOST KOD EMERSONA NA DUBROVAČKOJ TELEVIZIJI Minute Temeljnih Vrijednosti

(Po)Gledajmo!

Mario Maslać, dugi niz godina odgajatelj u Muškom đačkom domu, divan i topao trener mladim nogometašima NK GOŠK Dubrovnik 1919. čovjek je koji primjerom pokazuje temeljne vrijednosti koje bi svakako trebali slijediti.

Bruškin d.o.o. – Tvrtka za “8K Čišćenje i Održavanje svih vrsta objekata“. Kontakt 091/60 38 910

Promicao ih je i kod našeg dragog i izvrsnog Emersona u “Radiju kojeg se gleda“. Dvadeset minuta razgovora doslovno proleti kada slušaš toliko vrijedne poruke o tome kako zdravo odgojiti dijete, kako se s njima ponašati na treningu, o obiteljskim vrijednostima, društvenim vrijednostima i svemu tome sličnom, u iznosu “100% zdravo i poticajno” što je u Emisiji rekao naš dobri Pico.

Cijelu emisiju možete pogledati na ovom linku

Emerson ga je i predstavio kao velikog Čovjeka, pravog prijatelja i uistinu jedna jako topla i vrijedna epizoda koju svakome preporučujemo pogledati. Od Marija Maslaća može se naučiti baš – kako biti Čovjek, jer učimo uvijek.

Mario Maslać s Djecom i Roditeljima

Veliki je prijatelj DU Sportiva i puno pomaže na svaki način koji može, a posebno ćemo istaknuti njegov doprinos susretima Djece s poteškoćama u razvoju. Kada čistog i velikog srca stane ispred svakog djeteta koje dođe.

Sretni su u Đačkom domu što ga imaju, jednoj divnoj ustanovi za primjer svima. Sretni su u NK GOŠK Dubrovnik što imaju trenera koji prvenstveno zna s djecom, a s druge strane prošao je nogometnu karijeru, razvija se u izvrsnog trenera, stalno uči i napreduje i u svemu čega se dotakne želimo mu sve najbolje.

Prvenstveno najljepše zdravlje i obilje radosti njemu i Obitelji, uz uvjerenje da će ga i DU Sportivo ugostiti. Da i na ovoj maloj platformi prenese svoje velike, najljepše iskustvene poruke.

“Samo Zdravlje i pojednostavniti stvari u životu i sve će biti dobro” – jedna je od njih…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *