LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (219) Maskota Igara

The Phryges

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu.  

Na red je došla i maskota Igara, najspektakularnijih ikad, s oko 4.400 paraolimpijaca koji će nastupiti, u dvanaest čarobnih dana, 22 sporta i 549 natjecanja u kojima se dijele medalje.

Na službenoj stranici Paris 2024. možete se uvjeriti koliko su the Phryges, maskote Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Parizu i prelijepe i kako lijepe poruke pronose.

One služe Francuzima i da stalno budu svjesni da se treba što bolje pripremati za Igre, te da je u pitanju svojevrsni “once in a lifetime experience“.

Na DU Sportivu u sklopu rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora posebno nas zanima “The Paralympic Phryge“. Ima protezu na nozi i navodi se – može trčati poput munje. Neustrašiva, probija sve puteve i prepreke. Bez obzira je li timski sport u pitanju ili pojedinačni – uvijek igra.

Savršen način razmišljanja – promiče sve najljepše vrijednosti paraolimpizma i sporta u cjelini. Slavi paraolimpijce u arenama, svim mogućim borilištima i uz njih je dobili ili izgubili.

Veselimo se Igrama. I tko će dočekati. Još 219 dana.

Sretno našima! Sretno svima! Uz “The Phrygese”…

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *