LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (213) Paraolimpijski “Superman”

Odletio preko 195 cm!

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

U današnjem odbrojavanju DU Sportiva do Paraolimpijskih igara u Parizu donosimo “američkog Supermana”. Ezra Frech je para atletičar iz SAD-a i lani je na Svjetskom prvenstvu u skoku uvis odletio preko 195 cm.

Bez lijevog koljena i fibule i prstiju na lijevoj ruci. Odrastajući, bavio se košarkom, bejzbolom, nogometom, skateboardingom, karateom, jedrenjem na dasci.

Osnovao je “Angel city sports” i “Angel city games” godišnje multisportsko događanje za djecu, odrasle, ratne veterane i elitne sportaše s invaliditetom.

Pogledajmo skok preko 195 cm, te u nastavku i Ezru snimljenog u Parizu, gdje s oduševljenjem najavljuje Paraolimpijske igre.

Zbilja nevjerojatan doseg i veselimo se gledati Ezru na Igrama, kao i sve paraolimpijce u čarobnih 12 dana u 22 sporta.

Veselimo se posebno nastupu hrvatskih Paraolimpijaca, koje ćemo svi bodriti i uvjereni smo u njihove uspješne nastupe. Već je i dovoljno biti na Igrama, jer put do njih izuzetno je težak.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *