LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

13. KOLO HMNL Čarobnjaci nulu pretvorili u Četvorku!

Još jedan Triler završio u korist Squarea!

Ne razmišljaju u redovima Squarea naravno da će ijedan susret olako otići u njihovu korist. U izuzetno izjednačenom natjecanju, gdje kulminaciju tek naziremo, protivnici su itekako jaki, svatko sa svojim specifičnim adutima i svojim računicama, te naravno motivima i ambicijama.

0:2 protiv ikoga u ligi predstavlja strašan izazov, iako je riječ o dinamičnoj igri s mnoštvom mogućih preokreta. Torcida je imala dva pogotka viška na svom kontu nedjeljne večeri u Gospinom polju, ali na kraju su kući otputovali bez bod(ov)a.

Tablica nakon 13 kola – www.sofascore.com

Zasluga je to Squareovih čarobnjaka, koji su nulu na kontu golova pretvorili u četvorku. Maro Đuraš stavio je pečat na povratničke pogotke do 2:2. Gordan Duvančić u 23. minuti donosi prednost, dok brazilski čarobnjak Guilherme Dos Santos u 38. postavlja konačnih 4:2.

Preobražaj kakav može potpisati upravo mentalna snaga u genskom kodu kluba kakav je Square. Čestitke svima, a čestitamo i Torcidi na izvrsno odigranom susretu.

Ostali rezultati: Uspinjača Gimka – Crnica 2:2, Osijek – Futsal Dinamo 1:5, Novo Vrijeme – Olmissum 2:2, Vrgorac – Stanoinvest Futsal Pula 4:3

Primjećujete poraz Pule u čistilištu Vrgorca. Square i Dinamo sada su do Puljana samo jedan korak. No, pet je kola do kraja ligaškog dijela. Svakome je ponuđeno da uzme potencijalnih 15 bodova, te priskrbi što bolju poziciju u doigravanju, odnosno u borbi za ostanak izađe kao pobjednik.

“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu Beach Bar DODO

Raspored Squarea do kraja nosi dva gostovanja za početak. Kod Olmissuma i sedam dana kasnije kod Osijeka. Potom će dočekati Vrgorac. U pretposljednjem kolu odlijeću u Zagreb kod Uspinjače i vjerujemo da će “ključati” u posljednjem ligaškom ogledu protiv Novog Vremena, jer prvih pet pozicija je izuzetno zgusnuto.

Square je oduvijek bio poznat po “borbenosti iznad granica” – Zoran Primić – ikona Squarea

Potcrtat ćemo i gostovanja Pule kod Novog Vremena i Futsal Dinama, te domaći ogled protiv Olmissuma. Dakle, u posljednjih pet kola tri ogleda protiv nekoga od četvero prvih pratitelja.

Puno bi još mogli pisati o tome gdje je tko, ali pustimo neka – “govori parket“.

I – Čarobnjaci

Tags:

You Might also Like