LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (200) Otkriven izgled (Para)Olimpijskih Medalja

Eiffelov Toranj “ugrađen” u Medalje

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Po prvi put u povijesti Igara, svaka olimpijska i paraolimpijska medalja ukrašena je vrlo simboličnim i neprocjenjivim komadom metala i to s Eiffelovog tornja.

Medalje će se dodijeliti u 549 natjecanja u 22 sporta na Paraolimpijskim igrama, do kojih DU Sportivo odbrojava i danas je točno 200 dana do spektakularnog otvaranja.

“Sva će pozornost biti usmjerena na Place de la Concorde, na povijesnu i spektakularnu Ceremoniju otvaranja“.

Pogledajte prelijepi video o predstavljanju medalja – unikatnih, za najspektakularnije Igre ikad, po riječima predsjednika Međunarodnog paraolimpijskog odbora Andrewa Parsonsa.

Iščekujemo s nestrpljenjem i pratimo i kvalifikacijske nastupe hrvatskih sportaša.

Brojka dana do POI-a spušta se već sutra ispod 200.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *