LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

FOTOGRAFIJA DANA BY BEACH BAR BANJE Ombla u Makarskoj sa “Zlatnim Svetim Vlahom”

Bravo Sjajne Cure!

Za fotografiju dana odabrali smo sjajne cure iz ŽNK “Ombla”, koje su nastupile u Makarskoj na 1. Zimskom kupu, s dvije kategorije.

Zlato “silazi prema Dubrovniku” i to je bilo upravo prigodom Feste svetog Vlaha. Kategorija U-13 prazne mreže i naravno svim pobjedama došla je do prvog mjesta. Najprije s tri pobjede u grupi, te kroz polufinalni i finalni ogled.

“Za našu praznu mrežu kroz cijeli turnir je bila zahvalna Katarina Glavinić, inače najmlađa naša igračica, dok je Mara Lučić bila najspretnija u napadu gdje se odlično snašla i ostvarila 5 pogodaka u mreži protivnica. Naša kapetanica Lara Jurinac je predvodila cijelu ekipu sa odličnom igrom i zalaganjem uza sve ostale cure koje su zaslužne za ovaj uspjeh, a to su redom bile: Lucija Lučić, Marijeta Repović, Kristiana Ćović, Karmen Jovanović, Mihaela Bajn, Mihaela Vuković, Mara Mikulandra i Nikol Rajčević”

Kategorija U-16 prošla je skupinu, ali nije imala sreće u razigravanju za polufinalu. Također velike čestitke za nastup. Nastupile su: Rafaela Bonvardo, Ena Vićan, Ivana Ćubić, Lea Bjelogradski, Karmen Lipanović, Karmen Rodin, Nea Ostrički, Lora Rončević, Laura Vejnović, Tea Bosak, Karla Iža, Andrea Slade, Nina Rusković, Katja Knez, Mare Matijević, Zorana Lazarin i Isabel Jemo.

Krovni pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni pokrovitelj Dječje rubrike – Beach Bar Banje

DU Sportivo čestita curama na izvrsnom nastupu i puno sreće, radosti i uspijeha i nadalje…

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *