LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (162) Predstavljamo Paraolimpijske Sportove

Blind Football

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Međunarodni paraolimpijski odbor (IPC) svakog ponedjeljka predstavlja jedan Paraolimpijski sport i stigao je na red Nogomet za slijepe i slabovidne osobe, o kojem smo već pisali na DU Sportivu.

U pet fotografija IPC educira, informira, a između ostalog i u svrhu kako bi praćenje Paraolimpijskih igara bilo i ljepše i lakše, kada smo educiraniji.

Posjetite stranice Međunarodnog paraolimpijskog odbora i budite u tijeku sa svim novostima i pronađite sve korisne informacije.

 

 

 

 

Ne možemo dočekati ni nastupe vrijednih nogometaša, ni svih onih vrijednih Paraolimpijaca u ostalih 21 sportu, na Programu Paraolimpijskih igara u Parizu.

Uistinu, bit će to najspektakularnije Igre ikad, a nastupi hrvatskih sportaša dodatno će utopliti naša srca i učiniti nas ponosnim.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *