LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (114) Beach Bar Dodo Zlatni Pokrovitelj rubrike HPO-a na DU Sportivu

Humanitarno na n-tu potenciju!

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Rubrika Hrvatskog Paraolimpijskog odbora na DU Sportivu u kojoj se promiču najljepše vrijednosti Paraolimpijskog pokreta dobila je Zlatnog Pokrovitelja – Beach Bar DODO.

Kako i DU Sportivo i Beach Bar DODO samozatajno djeluju, kako uostalom i treba, nećemo isticati imena. Samo reći da je riječ o Osobama velikog srca, koji poseban osjećaj imaju i za Djecu s poteškoćama u razvoju i Osobe s invaliditetom, te podržavaju ovu vrijednu rubriku, koja za cilj ima promicati naše parasportaše i sve vrijednosti koje ti junaci donose u naše živote, a mnogo ih je.

Slijedi nam najveći događaj u svijetu paraolimpizma – Paraolimpijske igre u Parizu, gdje će nastupiti oko 4.400 Paraolimpijaca u 22 sporta i naravno da će tu biti i hrvatski predstavnici.

DU Sportivo i Beach Bar DODO donosit će vijesti do Vas iz francuske prijestolnice, uz ostale vrijedne događaje iz svijeta parasporta, koje su u kontinuitetu na našem portalu.

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara Dodo

Grad Dubrovnik napravio je posljednjih godina značajan iskorak u uključivanju Djece s poteškoćama u razvoju i Osoba s invaliditetom u sport, te se po tome ističe u Hrvatskoj u smislu izdvajanja proračunskih sredstava, koja rastu i svakako će to, uz podizanje svijesti o važnosti bavljenja sportom tih osjetljivih skupina društva i ohrabrenje i motivaciju koji su nužni rezultirati budućim parasportašima i paraolimpijcima.

Zahvaljujemo se od srca Beach Baru DODO na podršci u radu DU Sportiva i u ostvarivanju ove možda naše i najvrijednije rubrike. 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *