LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

OBJAVA S FACEBOOK STRANICE DIVNE UDRUGE “TATA JE TATA” DUBROVNIK “Nekoliko je Uspješno provedenih akcija o kojima vas želimo izvjestiti”

Sredstva i Podrška dobrih ljudi stalno “lete” prema Potrebitima…

U nastavku u cijelosti prenosimo objavu divne naše dubrovačke udruge “Tata je Tata“. Njihova osjetljivost na potrebite, na djecu teško se može izmjeriti “zemaljskim mjerilima“. Hvala u ime svih i putem DU Sportiva!

Dragi svi 🙂 Nekoliko je uspješno provedenih akcija o kojima vas želimo izvjestiti kako biste znali da vaša sredstva i vaša podrška ide prema potrebitima.

Uplaćeno je za potrebe lječenja jednoj obitelji s više djece s dubrovačkog područja.

Drugoj obitelji u potrebi smo kupili potrebni materijal za bojanje stana i zahvaljujući našim Tatama iz grupe, kojima se ovim putem iskreno zahvaljujemo jer su se odmah odazvali i ponudili pomoć, Josipu Perutini i Mateu Teu Knegu, obojali smo kompletan stan.

Za jednu obitelj jedan naš Tata velikog srca koji ne želi da ga spominjemo osobno je kupio novi špaher.

Za samohranu majku s dvoje djece od kojih je jedno bolesno, platili smo kompletne troškove struje koji su im se nagomilali.

Prelijepa fotografija s Facebook stranice “Tata je Tata” Dubrovnik. Klik na Foto vodi direktno na njihov Facebook

Sudjelovali smo na i na drugom susretu djece s poteškoćama u razvoju i djece urednog razvoja koji se održao na Mandraču a kojeg inače vodi Vlaho Raič u suradnji sa dubrovačkim udrugama Dva Skalina, Zajedno do zdravlja i Down sindrom Dubrovnik

Za dvije obitelji s područja Cerne i Banove Jaruge koje su u nevremenu ostale bez krova i čije su kuće teško oštećene, uplatili smo pomoć, odnosno organizirali skupljanje sredstava. Obitelji se iskreno zahvaljuju svima, jer je upravo i uz vašu pomoć krov prve obitelji u potpunosti obnovljen (djelomično smo sudjelovali u pomoći za prvu obitelj), dok je za drugu obitelj koja je uz sve nedaće i u teškom socioekonomskoj situaciji, obnova je u tijeku, skupljena sredstva su dostatna za obnovu kompletnog krova.

Ovi prizori ne samo da vraćaju vjeru u bolje sutra – ono je TU!

U narednom periodu čekaju nas neke nove akcije, neke nove obitelji i neka nova djeca koja nas trebaju. Hvala vam dragi ljudi, hvala do neba. Na krilima vaše dobrote ovu priču pišemo i dalje…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *