LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

NAJNOVIJE AKTIVNOSTI UDRUGE “TATA JE TATA” Veliko i Iskreno Hvala Tate

Iza i Ispred Tata su bezbrojne pomoći Najpotrebitijima

Izvor: Facebook stranica “Tata je Tata” – Zapratite

Dragi svi 🙂 Budući da je puno akcija iza nas, zbog bezgraničnog povjerenja koje “uživamo” svih ovih godina, osjećamo se dužni i obavezni da vas upoznamo s najnovijim aktivnostima, kako bi znali da pomoć ide onima koji zaista pomoć i trebaju.

Veliko hvala upućujemo AŠD Lopud koji su podržali našu akciju stipendiranja učenika i studenata bez jednog ili oba roditelja – Drugom međunarodnom Vatrogasnom utrkom Dubrovnik, memorijal „Goran Komlenac“.

Veliko i iskreno hvala upućujemo svima koji su dali sebe u organizaciju ove jedinstvene manifestacije. Hvala svim volonterima, natjecateljima i najveće hvala obitelji Komlenac.

Naš Goran će i dalje živjeti kroz ovu lijepu priču koja se piše njemu u spomen.

Akcija za Marija Božinovića dječaka koji je u potpunosti nepokretan, i koji je trebao novu kupaonicu i sobu bez fizičkih barijera što mu olakšava život se uspješno privodi kraju, što se tiče skupljanja financijskih sredstava za izgradnju objekta.

Obitelj radi na riješavanju administrativnih preduvjeta i uskoro kreće u realizaciju ovog neophodnog objekta za našeg Marija. Obitelj Božinović od srca zahvaljuje svima koji su im pomogli.

Mi smo kao udruga osim same podrške u svim aspektima ovoj obitelji i financijski izdašno podržali cijelu akciju.

Osim toga, ovih dana smo na zamolbu jedne obitelji financijski pomogli platiti potrebe lječenje jednog dječaka sa poremećajima iz spektra autizma, jer su troškovi lječenja zaista previsoki i iznose nekoliko tisuća eura. Svaku našu akciju tako i ovu, provjerimo s više strana uz obavezno predočenu medicinsku dokumentaciju i obaveznu zamolbu koju nam obitelji u potrebi šalju.

Wasabi Dubrovnik Unikatna Sushi Senzacija “Klik na Foto” vodi Vas izravno na njihov Menu

Naša sljedeća akcija je bila za potrebe lječenja dječaka Roka, hrabrog lava i borca koji odlazi na već 6. operaciju. Financijski smo pomogli obitelj koja se bori uz svog malog heroja čim smo dobili apel za pomoć, jer su troškovi zaista previsoki, zbog njihovog stalnog boravka u bolnici i neophodnih putovanja.

Osim toga za jednu obitelj kojoj je stradala kuća u požaru naša udruga je financijski pomogla kako bi im olakšali adaptaciju i saniranje izgorjelog objekta.

I na kraju, danas smo opet kupovali one naše velike poznate spenze, one naše spenze koje uključuju sve, od A do Ž, ovaj put za ukupno 8 djece u potrebi, odnosno za dvije obitelji koje su nam se obratile za pomoć.

Ukoliko želite podržati rad naše udruge možete uplatiti na račun naše udruge HPB HR8823900011101366357 ili izravno preko koda našeg računa.

Veliko hvala svima dragi ljudi, bez vas, vaše pomoći, podrške, poticaja i donacija nebi bilo ni nas niti ovih dobrih djela. Hvala što postojite.

Hvala Vama dragi i dobri Tate, hvala što postojite u istinskom značenju Tata!

Gastro Pub Dubrovnik na Bunićevoj poljani – “Klik na Foto” vodi Vas direktno na Menu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *