LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

KADETI I JUNIORI KK “DUBROVNIK” Juniori za dlaku, Kadeti sutra u Zagrebu

Samo naprijed Mladići!

Foto: Internet stranica KK “Dubrovnik”

Juniori KK “Dubrovnik” u okviru sedmog kola Jedinstvene lige Dalmacije gostovali su kod Ribole Kaštela i tijesno su poraženi 74:72.

Kako je istaknuto na stranicama Kluba, imali su igrači trenera Husnije Habula svoje šanse za gostujuću pobjedu, ali ponekad nedostaje i sreće, a nešto se pita i protivnik.

Krovni Pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni Pokrovitelj Dječje rubrike – Beach Bar BANJE

Čestitke igračima za trud, napor i dobro odigran susret i želimo im sve najbolje u nastavku natjecanja, u kojem sad imaju učinak od četiri pobjede i tri poraza. Sljedeći protivnik im je KK “Trogir”, a susret je na rasporedu u utorak u Gospinom polju u 13.30.

KK Dubrovnik: Ivano Lučić (19), Petar Miović (15), Martin Mucić (14), Antun Prebisalić (9), Ivano Prlj (2), Matija Bačić (2), Ivan Babić (7), Luka Salatić (4), Luka Vukas, Džan Suljević, Niko Grošeta, Matija Zorić

Najljepše želje i Kadetima, koji u sklopu 2. kola Jedinstvene Hrvatske lige gostuju kod zagrebačke Akademije Mrav sutra u 11:30.

Bravo za vrijednu i izvanredno ustrojenu Omladinsku školu KK “Dubrovnik” i uvjereni smo da nosi velike plodove u budućnosti, a svim mladim igračima želimo užitak treniranja i nastupanja u svim trenucima razvoja.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *