LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

JUDO KLUB FORTITUDO ODRŽAO POLAGANJE POJASEVA ZA REKREATIVNU GRUPU Uz Godišnjicu osnutka Kluba

Čestitamo!

U prostorijama Judo Kluba Fortitudo održano je svečano polaganje pojaseva za članove rekreativne grupe, što je bilo posebno značajno budući da se događaj poklopio s godišnjicom osnutka kluba.

Ispitnu komisiju vodili su treneri Leonardo Bulić, Ivan Oberan, Anđela Telesmanić, Karlo Knezović i Maro Šimunović.

Ukupno 16 judoka uspješno je položilo ispite za žuti, zeleni, plavi i smeđi pojas, što je bila prilika za svakog od njih da pokaže svoje vještine, ali i da primi zasluženo priznanje za svoj rad.

Judo klub Foritudo još jednom čestita svojim članovima na prikazanom znanju i novim pojasevima – stoji u obraćanju za medije koje su uputili.

DU Sportivo od srca čestita godišnjicu Kluba koji je već u svojoj prvoj godini djelovanja pokazao iznimnu vrijednost, s podlogom, zdravim ciljevima, velikim brojem natjecatelja pod svojim okriljem i želimo sve najbolje u budućnosti, uz dodatak možda i najljepšeg pojma – zdrave dugovječnosti!

Čestitamo i judokama koji su položili zahtjevne ispite i time u svoj život dodali dragocjenu vrijednost i novo vrijedno iskustvo, zahvaljujući upornosti i radu i naravno našem Fortitudu.

Gastro Pub Dubrovnik na Bunićevoj poljani – “Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *