LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica HNK Šibenik 1993/94

IZRAVNO SA ŠUBIĆEVCA Kakav Hram Nogometa!

Da se smrzneš od TE tradicije…

DU Sportivo ciljano se zaputio (jedna od stanica op.a.) pokazati našem čitateljstvu kakav je to “Hram Nogometa” šibenski Šubićevac, dom hrvatskog velikana HNK Šibenik, iz grada koji je dao Dražena Petrovića, Miša Kovača, Vicu Vukova, Arsena Dedića

Ulazak u “Grotlo Šubićevca” – SVI gosti nerado prolaze i jedva čekaju otputovati natrag…

“Travnjak koji gostima ne nosi sreću” i Tribine koje grme…

Znamo da Šibenik nakon pet kola drži prvo mjesto s Hajdukom (oboje po pet pobjeda iz pet susreta op.a.), dok u posljednjem pretkolu Europske lige igra dva ogleda s austrijskim Sturmom. Prvi susret je u Grazu za tri dana, dok je uzvrat u četvrtak 7. rujna upravo na ovom travnjaku.

957 godina…

Ovo su TE tribine koje nose narančaste…

Puno sreće Šibeniku. DU Sportivo je veliki prijatelj ovog velikog kluba. Pratimo sve njihove nastupe i nestrpljivo iščekujemo europsku jesen u skupinama ili Europske lige ili Konferencijske lige (osiguran nastup i u slučaju ispadanja od Sturma)

Plitak potok…

Pizze, Salate, Jela s Roštilja, Burgeri, Tjestenine, Rižoti, Vegetarijanska jela i Brižno pripremljene Domaće Marende od Ponedjeljka do Petka – Sve za Vas u “Šici” (Klik na Menu)

PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je vlastiti Software za olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *