LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

IZ UDRUGE “TATA JE TATA” “Kao uvijek želimo izvijestiti”, a mi uzvraćamo s “Hvala Tate”

“Nekoliko je odrađenih Akcija iza nas…”

U rubrici DU Sportiva “Udruge” naravno da su tu i prevrijedni Tate – “Tata je Tata”. I kao i uvijek prenosimo najnovije vijesti s kojima nas sve žele upoznati, a mi im se iskreno zahvaljujemo na njihovom srčanom i nesebičnom humanitarnom i ljudskom djelovanju za najpotrebitije članove našeg društva…

“Dragi svi 🙂

Nekoliko je odrađenih akcija iza nas o kojima vas kao uvijek želimo izvjestiti da bi ste znali da vaše donacije idu na prave adrese, onima koji zaista trebaju našu pomoć.

Za jednu obitelj u potrebi smo platili troškove jedne stanarine, vodu i struju. Isto smo tako starijoj osobi u potrebi pomogli platiti smještaj u domu.

Za obitelj u izrazito teškoj socio-ekonomskoj situaciji smo platili nagomilane račune za vodu.

Uoči Uskrsa smo odradili veliku tradicionalnu akciju gdje smo kao uvijek kupovali velike spenze za obitelji u potrebi koja bi im trebale biti dostatne idućih mjesec dana, od mesa, raznih prehrambenih artikala, voća, povrća i raznih sanitarija.

Ova Uskrsna akcija obuhvatila je 20 djece za koje je išla pomoć. Uskršna akcija obuhvatila je osam obitelji u potrebi od Konavala, Grada do Primorja. Idućih dana imamo neke nove akcije i inicijative o kojia ćemo vas svakako obavijestiti.

Veliko i iskreno hvala upućujemo Ivanu Vukoviću Vuki koji je svojom knjigom „Koordinate lutanja“ podržao rad naše udruge. Ivane ljudino od srca hvala u ime svih ljudi kojima pomažemo.

Veliko hvala i svima vama koji nas podržavate i koji ste uvijek uz nas.

Hvala vama drage Tate!

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *